Jump to content
ЗапрянГълъбов

Здравеите ако може да помогнете с малко компетентни мнения

Recommended Posts

Насочил сам се към хонда акорд 2000-2002 1,8 В-Тек та ако може да кажете горе долу колко струва обслужването скъпи ли са частите и като цяло добър ли е изборът ми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След фоксфагена ще ти като в самолет,няма да се плашиш от обслужването и може би 2.0 мотора е по-верният избор.

Редактирано от kvd74
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След фоксфагена ще ти като в самолет,няма да се плашиш от обслужването и може би 2.0 мотора е по-верният избор.

благодаря но мисля че това е доста голям мотор като за мен и даже 136 коня са ми много но 1,6 на това купе според моето некомпетентно мнение е малко може ли да се сравни обслужването с фолксваген същите години смисъл много или малко по скъпо е и изобщо по скъпо ли е ако фолксвагена е дизел примерно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма такова понятие "много са ми конете",даже те винаги не стигат.1.8 ще ти харчи като 2.0,само дето няма да ти върви достатъчно.Пак ти казвам:няма да се плашиш от обслужването . Виж тази тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=79176&view=findpost&p=1057310036

Редактирано от kvd74

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж сайтовете за потрошувачката на гориво за акорд с различните мотори,а ако не искаш да ти харчи много просто си търси сивик седан с в-тек-че и ще си свиркаш относно потрошувачката ;)

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...