svesevo 9 #1 Публикувано 9 Август, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги..имам малко странно питане:Има или няма филтър за горивото моят модел харви?Днес се навирах отдолу,отгоре....нема и нема...срам не срам ходих и до един майстор да го питам...пък той вика...абе точно тоя модел -няма-HR-V 105 I-1998...и аз си викам чек. да питам и колегитете най-осведомени,ще бъдат. Редактирано 9 Август, 2013 от svesevo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 9 Август, 2013 Миии може и да няма, някъде в тея години филтрите вече чезнат смисъл такъв филтъра е ротационен и е в кошницата при бензиновата помпа, демек вечен освен ако не си мераклия да смениш кошницата. Та ако колегите ти кажа къде му е мястото в твоята кола, а там го няма, значи няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 9 Август, 2013 Далеч е от вечен тоя филтър,но едни 100х. км. изкарва.Слави е прави намира се в резервоара ЦЪК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svesevo 9 #4 Отговорено 9 Август, 2013 Далеч е от вечен тоя филтър,но едни 100х. км. изкарва.Слави е прави намира се в резервоара ЦЪК Оххх...бате пропуснах да ти кажа,че съм в (Кипър)...със доставката...е 99.00 евромай,ще се престоря,че е вечен..мерси все пак за инфото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 9 Август, 2013 Без да искаш си уловил иронията в думите ми кои ти сменя такъв филтър, вярно е че вечни неща няма ама..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
гената. 11 #6 Отговорено 10 Август, 2013 абе и аз доста се гъзих под мойта да го видя тоя филтър като сменях маслата, ама нищо не намерих, пък тя каква била работата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове