stanchevvv 67 #1 Публикувано 5 Август, 2013 Здравейте. Случи ми се 2 или 3 пъти тези дни и останах много очуден. Просто като си спра колата и тръгна да излизам се оказва ,че е заключено , а съм убеден ,че моя модел няма такава функция да заключва вратите в движение. Плюс това ако имаше щеше да ги заключва всеки път и щеше да си има най-малко бутон за отключване,а не да ръчкам от дистанционното. Пак казвам случи се само 2 или 3 пъти до сега и ми е интересно от какво може да се получава това. Модела е Акорд купе 2001г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #2 Отговорено 5 Август, 2013 Вероятно е функцията на алармата да заключва колата, ако след отключване за определено време не се отвори врата. Ясно е че ти отваряш врата, но ключето й дали работи е под въпрос и алармата не получава сигнал за отворена врата. Виж дали ти светва плафона като отвориш шофьорската врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Code7 7 #3 Отговорено 5 Август, 2013 (Редактирано) А да си слагаш лакътя от горе до копчето при отворен прозорец и случайно да го натискаш ? Редактирано 5 Август, 2013 от Code7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sv3tlio 71 #4 Отговорено 5 Август, 2013 Аз имам подобно нещо на моят сивик и е от това че механизмът за заключване / отключване на едната врата е малко бъгнат. Махахме кората на вратата и самата ламаринка беше по-дълга отколкото трябва и не работеше адекватно и при неравност или нещо се заключва вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #5 Отговорено 5 Август, 2013 Отпада варианта да натискам без да искам копчето с лакътя. Логично ми се струва да е свързано с това да не е отчело,че съм отворил след отключване (тогава се заключва автоматично), но пък не съм забелязал при отваряне да не светне плафона.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #6 Отговорено 9 Август, 2013 на моята аларма има опция като отключа и не отворя врата да се заключи обратно... а бившата ми вече англичанка се отключваше самичка когато загасях двигателя .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #7 Отговорено 1 Септември, 2013 Колега,сичко е на ред,просто колата не иска да бъде сама,а ти да си с нея през цялото време 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове