Хондомир 3 #1 Публикувано 3 Август, 2013 Искам да попитам дросел от какъв двигател ще стане на моя д15з1 и ще трябва ли някво преправяне евентуално и общо взето това е.Благодаря предварително на отзовалите се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #2 Отговорено 3 Август, 2013 Попринцип почти всички ще станат, ако искаш със същия диаметър: d15z1 d15z3 d15b8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 3 Август, 2013 Попринцип почти всички ще станат, ако искаш със същия диаметър: d15z1 d15z3 d15b8 Сигурен ли си в това което твърдиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #4 Отговорено 3 Август, 2013 (Редактирано) мен също ме интересува слагането на друг с по голямо Ф от z6 дали става и колко му е ф-то? моя като го гледам мисля че е на ф - 40 п.п. пък и имам цяла генерация на ф55 та да земе да се отпуши малко с друг дросел... Редактирано 3 Август, 2013 от Кръстев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 3 Август, 2013 Z1 moo заместиш с такъв от z3. За останалите ако чакате да fръкне с само с един дросел много се лъжете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #6 Отговорено 4 Август, 2013 само с дросел нищо няма да направиш сложи цял обурудван всмукател от d14a2/d16z6илиd15b7 със твойте дюзи откачи сондата и смени кутията с такава от d16z6 или d13b2 и ще усетиш огромна разлика а разхода извън града ще ти стане 6 и примерно моя в София 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хондомир 3 #7 Отговорено 4 Август, 2013 Значи да разбирам че не ми трябва само дросел,защото няма да ми свърши почти никаква работа..сменил съм изпускателя с такъв от д15б2 защото на моя катализатора беше в колектора и вече нямам.Та значи изпускател дросел и инжектори и ще се поотпуши? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 4 Август, 2013 На z1 дросела епо малък от този на z3. За какво сa инжектори като ще си ползваш твоите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #9 Отговорено 4 Август, 2013 слагаш голям дросел на малкия всмукател и той няма да може се отвори защото клапата е по голяма от пленума който е голям колкото чаша за ракия от тия малките а с големите дюзи на стоковия комп. колата ще се дави в гориво ще прекъва няма да може да дигне повече от 100 а разхода извън гр.ще е 12-15на 100км яко а ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #10 Отговорено 4 Август, 2013 нали ти написах на ЛС кво да направиш ако не ти се струва реално ела до София да видиш да се повозиш да ти обясня и сам да решиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове