Kwot 32 #1 Публикувано 1 Август, 2013 Здравейте, доста търсих но никъде не намерих информация откъде да си намеря тампони за носачите на задното окачване.Дори и в каталозите ги няма като отделна част. Досега съм търсил само в интернет, може би в някоя верига за авточасти ги предлагат?Ако някой се е сблъсквал с този проблем, моля да ме просветли (намирисва ми на нови носачи, дано да греша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kwot 32 #2 Отговорено 2 Август, 2013 Само да поясня - когато преминавам през каквито и да е по-големи неравности няма тропане. Но когато има леки неравности на пътя, се предава една доста гадна вибрация към купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 2 Август, 2013 Горните тампони на задните амортисъори ти правят проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kwot 32 #4 Отговорено 2 Август, 2013 Благодаря за информацията, ще ги погледна в какво състояние са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #5 Отговорено 3 Август, 2013 (Редактирано) Трудно се намират.Ако не намериш,решение е, да срежеш малко дистанционната втулка,която е отгоре на амортисьора,за да пристегне по -добре тампона Редактирано 3 Август, 2013 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове