drakula 18 #1 Публикувано 1 Август, 2013 Здравейте момчета, ще ви моля да кажете или да сложите картинка къде се намира датчика на вентилатора на радиатора.Става въпрос за Сивик Д14а2 англичанка и ще може ли монтьор, който не е спец по Хонда да го смени.Благодаря на отзовалите се и хубаво лято на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobo5 4 #2 Отговорено 1 Август, 2013 Здравей, аз съм с D14Z4 и моя датчик се намира на термостата. Предполагам и твоя е там. Сам си го смених. Малко е кофти мястото но с удължена вложка (24 мисля беше), удължение 50 мм и тресчотка се справих. Откачаш буксата. Има едно палче на нея. Натискаш го за да излезе. Развиваш датчика. Завиваш новия. Закачаш буксата. Обезвъздушаваш и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobo5 4 #3 Отговорено 1 Август, 2013 Отворих и въздушния филтър, за да преместя в страни въздуховода да отворя малко повече място за работа. Това е. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #4 Отговорено 2 Август, 2013 Отворих и въздушния филтър, за да преместя в страни въздуховода да отворя малко повече място за работа. Това е. Успех.Благодаря, днес с любезното ;)/> съдействие на BOSS' HOGG реших проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове