KrasIs7a 81 #1 Публикувано 31 Юли, 2013 На 4-ката съм с едножилна ламбда сонда която мисля ,че се е скапала вече ,тъй като почна от време на време да ми светка чека и ми се повиши и разхода.Интересува ме мога ли да сложа 4-жилна сонда от 6-та ген примерно като и вържа кабела само за сигнала и масата ако се налага, или по-скоро какъв е варианта да я вържа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fisherman 9 #2 Отговорено 31 Юли, 2013 (Редактирано) Може да сложиш,двете са сигнал и маса а другите 2 са за подгряването на сондата.Сигнала и масата ги сваржи на сигнал кам компа и на маса някаде кам купето,а другите два за подгряването кам 12 волта през реле на помпата и предпазител за да има подгряване когато работи помпата и на маса. Редактирано 31 Юли, 2013 от fisherman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrasIs7a 81 #3 Отговорено 31 Юли, 2013 дай на лични че нещо не ми е напълно ясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове