Jump to content
Sign in to follow this  
Ammcho

Колеги какъв ви е разхода без значение безнзин или газ

Recommended Posts

Колеги кажете какъв ви е разхода без значение на газ или на бензин е като кажете каква кола карате ,моят ми се струва високкарам Стрийм 156к.с. автоматик на ГИ Ланди Ренцо разхода ми е 14/100 смесен на бензин още несъм я засичал

Смесен 9 Бензин

120-140км/час извън градско около 9-10 клони към 10 (газ)

Edited by list

Колеги днес реших да си засека колата със 100км/ч колко ще ми изхарчи газ, сметките са такива: Пловдив-Сопот-Пловдив 136км на отиване с климатик ,разход 9.2л ,доволен съм,но за съжаление по някое време пак ми светна чек лампичката,та утре ще се ходи на диагностика

B18c4 сивик комби с 40 кг постоянен товар в багажника,градско в Бургас зимата 14, лятото 16 газ :blink:/>/> вярно, че климатика не се изключва aма и рядко влизам във vtec, извън градско с културно каране до 110 км/ч 8,8-9 газ, при каране по магистрала около и над 6000 оборотa отивам на 17-18 :o/>/> а ма пък се държи прилично шлепа :D/>/>

Edited by Mad`Head

Смесен разход сега лятото с включен климатик и постоянни 50/60кг. допълнителен товар около 8,5 газ.

Type R EP3 /K20A2 - чист разход в града без да жаля 11,2/100 ,колата е засичана пълна/пълна докато изключи пистолета на колонката :ph34r:/>

Edited by Nile

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Upcoming Events

No upcoming events found
  • Create New...