Miramax 11 #1 Публикувано 28 Юли, 2013 Здравейте !От Пловдив съм и имам интерес към една Хонда 6 ген 1.4 is 90 hp в София се намира.Но от седмици наред нямам абсолютно никакво време да отида и да я погледна и евентуално да я купя.Това ще бъде първата ми кола и искам да помоля някой от СОФИЯ да я погледне и да си каже искреното мнение.Ще почерпя много разбира се !Това е колата - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371398753530589&f1=details&slink=3lmzy0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 984 #2 Отговорено 28 Юли, 2013 За тия пари не знам какво толкова има да и гледаш.Видимо е с тръгнала ръжда по задните вежди , питай от къде е колата и какво е състоянието от долу.Няма кой да иде вместо теб да гледа автомобили според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miramax 11 #3 Отговорено 28 Юли, 2013 За тия пари не знам какво толкова има да и гледаш.Видимо е с тръгнала ръжда по задните вежди , питай от къде е колата и какво е състоянието от долу.Няма кой да иде вместо теб да гледа автомобили според мен.Преди цената и беше 2700 лв с музиката сега е 2200.Човека каза, че отдолу нямала ръжда, изглежда нормален, имало само точици където се вижда и затова е свалил от цената. Минат преглед , платена гражданска и винетка.Но аз се притеснявам какво много сериозно нещо може да и има, защото кола на тази цена няма другаде и то с музика. Приготвил съм и 600 лв за смяна на всичко и евентуален ремонт по купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове