Николай Димитров 8 #1 Публикувано 23 Юли, 2013 Здравейте!Дойде време и аз да започна да доуправям моята хондичка!Решил съм да и пипна нещо по генерацията но не мога да реша какво точно!Идеята ми е да премахна средното гърне и на негово място да поставя права тръба ии да сменя крайното гърне със спортно.Дали ще се получи нещо според вас?Не желая кой знае какъв рев,а нещо така приемливо просто да си бръмчи повече.Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 23 Юли, 2013 Ако въпроса опира само до бръмчене, сменяш крайното гърне със 'спортно' и си ти човека. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #3 Отговорено 31 Юли, 2013 И да желаеш рев от 1,4 няма да го получиш Моят съвет е не си съсипвай колата правейки я неприятно шумна.Или си пусни цяла изпускателна система от която да има смисъл или си остави генерацията сток и си пощади ушите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hyp3r 13 #4 Отговорено 31 Юли, 2013 Да бе нямало да бръмчи аз на 1.3 махнах катализатора наредих едно резонаторно гърне и едно крайно ...и бях аз , докато една вечер не ми залепиха една лепенка на стъклото:lol:/> . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове