GaiJin 26 #1 Публикувано 22 Юли, 2013 Колеги,да попитам някои от вас дали знае ако искам да си сложа климатик на англичанката,дали имам прекарана инсталация зад таблото.Защото съм чувал,че на повечето японски коли,да не кажа на всички без климатик имат прекарани кабели.Доколкото разбрах и на 5-та и 6-та ген. японска сглобка има на 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 22 Юли, 2013 Според теб дали има инсталация 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sylveto 22 #3 Отговорено 22 Юли, 2013 На моята всички кабели в купето си бяха прекарани, допълнително съм слагала един сноп с кабели и релета в двигателния отсек. По спомени беше от буксите пред акумулатора до компресора на климатика. Дано съм помогнала /> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #4 Отговорено 26 Юли, 2013 Няма инсталация разбира се. Има предвидени места за копчета по таблото, шпилки за компресора и пр., но подготвена(монтирана) инсталация НЯМА! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 27 Юли, 2013 Има. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #6 Отговорено 27 Юли, 2013 Мен ме интересува дали в купето има,то е ясно,че в коша няма да има.Благодаря на колежката за адекватния отговор 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове