Izverg 458 #1 Публикувано 22 Юли, 2013 Здравейте колеги искам да попитам как може да се направи двигателя да пуска обогатена горивна смес дори на загрят двигател с копче за влючване и изключване. Чувал съм, че ги правят и ми се иска да се науча и да направя това на моята кола. Едва ли се връзва към компа, може би към стъпковото моторче нещо? Плюсовете при това са ми ясно а минуси все пак има ли и какви са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #2 Отговорено 22 Юли, 2013 (Редактирано) Плюсове няма, минусите са много и стъпково моторче нямаш П.П. За Хонда ли става въпрос? Редактирано 22 Юли, 2013 от Triple "H" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #3 Отговорено 22 Юли, 2013 (Редактирано) става въпрос за сивик 5-та д15б7. Искаш да кажеш, че ако се направи да дава обогатена смес, че няма да има ефект и колата няма да върви повече за сметка на горивото нали... :)/> Редактирано 22 Юли, 2013 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veid 164 #4 Отговорено 22 Юли, 2013 Ако искаш да си убиеш колата и да си разредиш/изплакнеш маслото с бензин, има начини много да обогатиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове