Jump to content
ИцоД

Проблем с радиото при откачане на акумулатора

Recommended Posts

Днес прочетох в документацията, че при разкачане на акумулатора и ново включване, радиото иска някакъв код. При липса на такъв, просто отказва да работи. Някой да е срещал такъв проблем ? Джазът ми е 05.2005

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е проблем, а превантивна мярка срещу кражба /не че това спира крадците, но все пак е нещо/...При разкачане на акумулатора - за смяна или зареждане - и повторно закачане на дисплея на радиото се появява надпис code и чертички /при мен са 4 , т.е 4-цифрен код/. Би трябвало в документацията, която споменаваш, да има специална страничка или отделно картонче/стикер с код.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колега ! Все пак писах до дилъра, продал новата кола /взех я секънд от Италия/ Кодът е 5 цифров и откровено предупреждават че радиото няма да тръгне. Затова се и безпокоя. Търсих из документацията /взех я с всички документи, ключове и т.н./ Вероятно е някой да е загубил картончето. Затова се обърнах и към дилъра. Но като знам колко са бързи... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, виж в някоя от книжките на колата, често ги записват на някоя страница с химикал!Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...