mania22 0 #1 Публикувано 16 Юли, 2013 Здравейте колеги, интересуваме защо купето ( д16з9) е с барабани отзад , а хечбека ( д16з6) е с дискови спирачки отзад? Ако не бъркам д16з6 и д16зд са един и същт мотор просто се слагат на купе и хеч? Купето по-зле ли спира от хеча в този ред на мисли? П.С. Извиняеам се ако има такава тема , просто аз не можах да намеря нищо по въпроса. Благодаря на отзовалитесе :honda:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #2 Отговорено 16 Юли, 2013 Купето е Американска сглобка и всички са оборудвани с барабани отзад.Хеча е Японец и е с дискове отзад и причината за това до колкото знам е точно в тази фаза от производството...За спиране може би хеча е по добър поне според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 17 Юли, 2013 Спира по-добре тази, с по-големите дискове отпред! Хеч не е с барабани отзад, но е с по-малки дискове отпред, а разликата в теглото спрямо купето е минимална. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове