ch_ta_lafe 0 #1 Публикувано 9 Юли, 2013 Здравейте, от 2 месеца съм "колега" и карам Civic 1.4i , 75 к.с. с двигател D14A3 с монтиран газов инжекц. BRC. Подочух, че е възможна модификация на двигателя и конските сили да бъдат увеличени до 90. Според вас дали си заслужава, и възможни ли са евентуални усложнения и странични ефекти ? Имам скромен опит с автомобилите и ще се радвам на допълнителна и подробна информация ( съвети ). Ще бъда много признателен на всякакви препоръки за сервизи за поддръжка и дори лица за контакт Благодаря и поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #2 Отговорено 9 Юли, 2013 Ако си доволен от вървежа на колата, тогава не пипай. Ако искаш малко да живне сменяй гарнитурата. Може да си поръчаш оригинална от общите поръчки, има хора които я режат и тн.С друг двг съм но ако бях аз, щях да я сменя, най ефтиния тунинг качващ цели 15коня хахаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ch_ta_lafe 0 #3 Отговорено 10 Юли, 2013 (Редактирано) Да, но коя гарнитура ? И дали после ще има някакъв проблем с газовия инжкц ? Благодаря Редактирано 10 Юли, 2013 от MIYAMOTO Цитати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #4 Отговорено 10 Юли, 2013 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=4907&st=0Има и други такива теми, поразрови се.В тая тема има и парт номер на гарнитурата на всмукателя. Редактирано 10 Юли, 2013 от enchev87 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #5 Отговорено 10 Юли, 2013 Гарнитурата на Дросела. И едва ли ще имаш проблеми с газовия инжекцион после... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobx3m 12 #6 Отговорено 10 Юли, 2013 Няма да имаш никакви проблеми, аз съм с такава промяна и газов инжекцион Romano. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове