Jump to content
Guest benji_crx

среща

Recommended Posts

Guest lz2lps

Абе как ли не я мислех ама няма стане нищо тъкмо няма да ми гледате пияната физиономия

Тъкмо и леличката от хижата ще може да се наспи и няма да се буди през ноща и да се чуди какво става. :starwars::rolleyes::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

И за мен 2 места :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

хахаха :starwars:както последния път ли :rolleyes: за сега желание са изявили , аз , бенджи , майната , едикойси , панчо , пламони , крелион, босс'хогг , мортал , още 3ма пича от ямбол с хонди ... абе заформя се страшно парти ми се струва :thumbs1:)))ама ще си имаме ли полицейско присъствие тоя път ... :lol: а и дано варненската групировка да не е само от босс-а ами да забира и другите хиени :D

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

... абе заформя се страшно парти ми се струва :starwars:)))

.........а в близките 4г да си спомняш нещо по-различно от "страшно парти"? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

... абе заформя се страшно парти ми се струва :starwars:)))

.........а в близките 4г да си спомняш нещо по-различно от "страшно парти"? :rolleyes:
за него не знам ,но аз само това помня :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Имам голямо желание да дойда, но ще потвърдя допълнително, че Dilianka се пада на работа тогава и трябва да прави врътки в смените.Може да опитам да навия и един колега с Legend - да поразнообразим малко "асортимента" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

Имам голямо желание да дойда, но ще потвърдя допълнително, че Dilianka се пада на работа тогава и трябва да прави врътки в смените.Може да опитам да навия и един колега с Legend - да поразнообразим малко "асортимента" :)

ади Жоре - ще пътуваме в колона :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

хахаха :)както последния път ли :P за сега желание са изявили , аз , бенджи , майната , едикойси , панчо , пламони , крелион, босс'хогг , мортал , още 3ма пича от ямбол с хонди ... абе заформя се страшно парти ми се струва ;))))ама ще си имаме ли полицейско присъствие тоя път ... ;) а и дано варненската групировка да не е само от босс-а ами да забира и другите хиени :)

Важното е да има представител от Варна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Ммм ДА ..и ние изпращаме нашия виден член "Мортал" да на отсрами ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

и не само той ... и пича с червения рекс канадско изпълнение къде го взе лятото и той ще идва :) стана съвсем случайна среща пред нас и го предърпахме и него :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

и не само той ... и пича с червения рекс канадско изпълнение къде го взе лятото и той ще идва :dry: стана съвсем случайна среща пред нас и го предърпахме и него :dry:

....Мисля ,че познавам навигатора му ! :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni

М дааааааааааааааа рекс маниаааааааааааа и за мене маи две места 6те триабват ако и о6те две три хонди маи 6а зема с мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

мнооо се кефя като гледам как все пове4е хора се канят да идват, дано да се съберем пове4е фенове,и да има рексове еййй :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

момчета, ако кажете, че този път няма да има алкохол, ще дойда !!! То само пиене, пиене - е не издържам вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Запишете и на мен една нощувка за 20 (събота).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

момчета, ако кажете, че този път няма да има алкохол, ще дойда !!! То само пиене, пиене - е не издържам вече.

заповядай чакаме те ,но не можем да кажем че няма да има пещерска ;) но към него ще има прасенца :) няма да е само пиене ;) който иска може да носи и въдица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Само да питам, стаите как са? 2-ки, 3-ки? Щото на нас ще ни трябват, като гледам 2 2ки! Та казвайте, че да решаваме финално!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

заповядай чакаме те ,но не можем да кажем че няма да има пещерска ;) но към него ще има прасенца :) няма да е само пиене ;) който иска може да носи и въдицаАко някой забрави мога да предложа такъми и назаем без наем ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Само да питам, стаите как са? 2-ки, 3-ки? Щото на нас ще ни трябват, като гледам 2 2ки! Та казвайте, че да решаваме финално!

и двойки и тройки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite
:) И на края вси4ки групово ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

нищо не обещавам.. освен че ще направя всичко възможно да дойда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

до пловдивчани - искате ли да си направим тема по въпроса кой-кога ще пътува и да тръгнем по възможност заедно ? Ако има поне един навит направо да отваря нова тема с адекватно заглавие :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

;) И на края вси4ки групово ;)

;);):) майна , най-добре ще е така ... ще има и софиянци с който може да се съберете и да идвате заедно насам.тоя път белким видим и на 1нет очите ... на 3 чашки ;) Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

до пловдивчани - искате ли да си направим тема по въпроса кой-кога ще пътува и да тръгнем по възможност заедно ? Ако има поне един навит направо да отваря нова тема с адекватно заглавие :rolleyes:

Ако искате пишете къде може да се чакаме по магистралата да влезна и аз във вашата група.Аз идвам от София и ако от тук никой не пътува ми се ще поне към групата от Пловдив да се прикача.Та сега е момента да попитам дали ще идва някой от София?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

колегата plamoni ще пътува на 100% няма да е сам дори ... мисля , че ще са поне 2-3 коли и виж 1нет е писал нещо ако може да се впусне .. все ще се съберете 4-5 коли от софия да пътувате заедно :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

За тези които ще пътуват от София.Нека уточниме петък или събота ще е по добре.Аз лично предпочитам да тръгна в петък.Да уточниме някакв час и място на среща може би е рано, но поне кои ще идват на 100% нека се впишат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

опааа пловдичани са с 1 повече вече ако ще се патува заедно аз съм сагласен но тук нямам нет и немога да следя темата ще си оставя телефона 0888439450 митко се казвам ако някой иска може и по рано да се обади че ми е малко скучно ще почерпя по бира :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

След доста увещания сме 2 двойни стаи за 20-ти вечерта! :rolleyes: И Едикой си, да не би да си със задна броня в различен цвят в момента, защото вчера мернах един седан ВТИ из града и направо се разтопих, като прочетох абривиатурата ВТИ на капака! :thumbs2: АКо ми остане време ще звънна за биричка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

същия е :cool: днес се запознахмеайсман, ще уточним ли час за тръгване? викам към 10?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jivaka

с едно преспиване може ли 20 - 21

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

този път мисля да ви уважа ;) но ще се дооточня точно коя вечер ще сам при вас :D можеби петък :D можеби двама :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Бря... то мини национална 6е стане.Живот и здраве може да ви уважим :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Хм,като гледам така........дали ще има места 2бр и за мене :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Хм,като гледам така........дали ще има места 2бр и за мене :D

х къ я мислиш ти?за теб винаги ;)и каква мини работата утива на 1 национална за годината, задминаваща 2006. :D:cool:може за една вечер може и за две,а кой иска и с месеци може да остане ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Мирише ми на Акоооооооооооооо ! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Хм,като гледам така........дали ще има места 2бр и за мене :cool:

айде,айде да си там 4е мнооо искам да ти вида звер4ето :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и за събота 2-места моля :D ако има :D:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Хора от Русе няма ли да има никои? Дайте кажете нещо и ние да се представим там.....да си направим както някои вече се изрази една мини национална :cool: Ако има пешеходци да пишат има място :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Хм,като гледам така........дали ще има места 2бр и за мене ;)

айде,айде да си там 4е мнооо искам да ти вида звер4ето ;)

Хм,нали го гледаш всеки ден ;) Та те са като близнаци :D;)

Публикувано изображение

:D:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

същия е :( днес се запознахмеайсман, ще уточним ли час за тръгване? викам към 10?

Майна, ние преди 2-3 часа няма да се оправим, а пък се учудвам и че няма да си там от петък! :( Ами виж, прецени там и ако не те бърка по-късно тръгване да организираме конвоя. А и Едикой си, ти и ти ли си "за" пътуване на куп! Макар че, ние не смятаме да правим рали до там, та как ще ни изтраеш с този звяр!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...