Guest RoadRaceR #121 Отговорено 19 Януари, 2007 кво ти пука, после ще се видим, а и всеки си има програма и гледа да не изпуска шоуто Е то ти си винаги в главната роля,6ти пазя место до мене ама 6ти взема ключовете от колата да не прави6 глупости ми6ок То тва ВТИ ...имаше ли прекъсвач.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #122 Отговорено 21 Януари, 2007 (Редактирано) ...А ко стаа тука.....кви са тия Хонди...хм !! ...още снимки по късно в галерията !! Редактирано 21 Януари, 2007 от RoadRaceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #123 Отговорено 21 Януари, 2007 ееееееееееееееееее свърши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #124 Отговорено 21 Януари, 2007 ееееееееееееееееее свърши. Мноо яко беше Евалата на организаторите Benji_crx , Founder и други. Браоо момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Na G.L. jena mu #125 Отговорено 21 Януари, 2007 Беше много яко,много се радваме,че бяхме част от това събитие и сърдечно благодарим на организаторите,че го направиха вазможно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #126 Отговорено 21 Януари, 2007 ееееееееееееееееее свърши. .....бих казал "ще починем малко и пак продължаваме" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #127 Отговорено 21 Януари, 2007 супер беше, много яка организация, 10х и айде папараците да качват вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #128 Отговорено 21 Януари, 2007 Малко фото от мен.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #129 Отговорено 21 Януари, 2007 Беше супер,благодарности на Benji i Founder.Бяхме пове4е от на последната национална сре6та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #130 Отговорено 21 Януари, 2007 срещата сложи в малкия си джоб националните. Бенджи - консултант по организация на срещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #131 Отговорено 21 Януари, 2007 И аз искам да изкажа благодарностите си на организаторите и колегите които са помогнали с нещо. Макар и за кратко (искаше ми се да съм от петък там, но чак в събота вечерта ме огря, но пак стана де! ;-) ) Та така, освен да ви предоставя моята скромна колекция от фотоси! : http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1053...p;AlbumId=84735 показно: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #132 Отговорено 21 Януари, 2007 (Редактирано) Радвам се че срещата ви е харесала и сте се повеселили заедно с нас!надявм се да не са останали много недоволни или "незадоволени" и живот и здраве на следващата среща да се съберем още 5 пъти по толкова ти6о мале , що неможахме да се напием с тебе бре Редактирано 21 Януари, 2007 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koravko #133 Отговорено 21 Януари, 2007 евалата , стана доста готино и на гонките днес на 21.01.2007г. в сливен и в събота на бакаджика купона беше голям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #134 Отговорено 21 Януари, 2007 (Редактирано) Срещата беше чудесна.Благодаря на организаторите.Нека по често да се провеждат подобни мероприятия. Моля някой ако има снимки или видео на мини-бегачката ми/Subaru Impreza WRX/ ,да ги пусне тук или да ми ги прати на мейла. Редактирано 21 Януари, 2007 от Hronos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #135 Отговорено 21 Януари, 2007 И аз доволен ,дори нещо което ми се слу4ва много рядко ...пих едно малко щото много се накефих колко много се събрахме , и ОЩЕ веднъж да изкажа благодарности на хората които са виновни това да се слу4и вси4ки ги знаем кои са ...за другия път ще се стегна и ще сложа в багажника(големия ) озву4аване ....и да стане още по яко парти.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #136 Отговорено 22 Януари, 2007 Срещата беше чудесна.Благодаря на организаторите.Нека по често да се провеждат подобни мероприятия. Моля някой ако има снимки или видео на мини-бегачката ми/Subaru Impreza WRX/ ,да ги пусне тук или да ми ги прати на мейла. много пъргава тая бегачка бе! колко пъти някой щеше да я настъпи и все се спасяваше мръсницата срещата беше невероятна благодаря на всички че допринесоха са страхотното изживяване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #137 Отговорено 22 Януари, 2007 Срещата беше супер! Благодаря на всички организатори, и специално на Founder и Benji_CRX евала пичове! Уж импровизирана мини среща щеше да е, а засенчи всички национални до сега! Много добра организация, хотела в който бяхме също беше супер! И времето беше с нас, то слънцето не щеше да се скрие при вида на толкова много готини хонди на едно място, все се показваше да ги огрява!Че и то, повечето бяха CRX-и. Не знаех, че има толкова много (и толкова хубави) CRX-и в България!Много сме доволни всички, браво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #138 Отговорено 22 Януари, 2007 ехааааа каква хулиганска колона хондетини в Тракийска низина се бяхме нанизали и неприлично много рексове - аз не съм виждала толкова на едно място аре пак - страхотно изживяване- благодаря ви момчета и момичета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #139 Отговорено 22 Януари, 2007 Забравих да спомена и Змея, дето се опита да удави прилично количество хондаджии в бургаска ракийка (много благо) и бяло винце (не стигнах до него)А за оцелелите имаше и суджук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #140 Отговорено 22 Януари, 2007 малеееее, ти ли беше тоя дето като си затръгва ми набута някъв зверски вкусен суджук в устата? ( нарязан суджук, не го обръщайте на цинизми )малееееее Змей... тоя суждук верно много арен бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pancho #141 Отговорено 22 Януари, 2007 Срещата наистина беше супер.Постнете повече снимки от там.А също и клипчета тези които минаваше цялата колона към града Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #142 Отговорено 22 Януари, 2007 Забравих да спомена и Змея, дето се опита да удави прилично количество хондаджии в бургаска ракийка (много благо) и бяло винце (не стигнах до него)А за оцелелите имаше и суджукЗа виното не можаха да се вредят кой знай колко хора.Змей да поздрави6 дядото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #143 Отговорено 22 Януари, 2007 Забравих да спомена и Змея, дето се опита да удави прилично количество хондаджии в бургаска ракийка (много благо) и бяло винце (не стигнах до него)А за оцелелите имаше и суджукЗа виното не можаха да се вредят кой знай колко хора.Змей да поздрави6 дядото ...то и за ракийката не се вредиха много ...още един поздрав за дядото от мен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #144 Отговорено 22 Януари, 2007 нещо има в тия "морски ракии" щом първата вечер двамката с бос хога отпрахме 2Х700 домашна Варненска и оживяхме а беше 60+ градуса На другата вечер Пещерската ми се видя като безалкохолна биричка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #145 Отговорено 22 Януари, 2007 (Редактирано) Нямам думи Срещата беше повече от "на ниво".Благодарности на организаторите и всички които дойдоха и допренесоха за това изживяване.Нека по-често се събираме така и показваме какво е Хонда БГ.А Змея следващия път да не се допуска до срещата без "пропуск".....бутилка вино и ракия Редактирано 22 Януари, 2007 от MIYAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #146 Отговорено 22 Януари, 2007 другия пат казвам от сега 10л вино 10л ракия и 10 луканки ама виното пак остана сутринта го видях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jivaka #147 Отговорено 22 Януари, 2007 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97764Eто малко снимки и от мен.Евала, момчета, за първи път идвам на среща, но няма да е за последен.10х на организаторите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Miro_87 #148 Отговорено 22 Януари, 2007 Като гледам снимките много добре сте си прекарали . А може ли да попитам на кои е оранжавия сивик 5-та генерация с номер PB2484AX ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest martyhonda #149 Отговорено 22 Януари, 2007 Евала Братлета яка сре6та сте направили,направо ме е яд и се хапя отзад 4е не бях там поне едно кебап4е да изям!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #150 Отговорено 22 Януари, 2007 невероятно беше всичко евала на организаторите всичко беше на ниво и чакам следващата с нетарпение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #151 Отговорено 23 Януари, 2007 Подкрепям с две ръце общото мнение, че срещата беше невероятна и големи благодарности на организаторите Ето и моите снимки и клипове: http://store2.data.bg/mitakaxx/Bakadjik%2001.07/P.S. Хроносе има едно Субаро тук там (даже и в бокса) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest element #152 Отговорено 23 Януари, 2007 А може ли да попитам на кои е оранжавия сивик 5-та генерация с номер PB2484AX ?На един пич от пловдивския фен клуб - Драго се казва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #153 Отговорено 23 Януари, 2007 (Редактирано) Да си кажа и аз Срещата беше къде-къде по-яка от националната на Жребчево Хората бяхме поне три пъти повече,а за колите да не говорим Смятам ,че недоволни няма и само ,който не дойде може да съжалява Та....ето малко снимки и от мен снимки. Със здраве Редактирано 23 Януари, 2007 от Policman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plamoni #154 Отговорено 23 Януари, 2007 да срещата беше наистина много иака аз толкова црх-си на едно миасто не биах виждал.рекс маниааааааааааааааааааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #155 Отговорено 23 Януари, 2007 и пак наздраве на целото оремак Стамене , тая варненска ракия златна бре другия път не 2 бутилки , ми 2 бидона да донесеш аз и бос'хог Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bossplayer #156 Отговорено 26 Януари, 2007 iskam da vi pitam za vti delsol kazaha mi 4e bil tejak i ne varvql 4ak tolkova dovolno imam civic PB0621CC bqh na sabora s drago s oranjevata honda no iskam da go smenq civi4eto ne 4e ne varvi mnogo no ....i taka daite malko info Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #157 Отговорено 26 Януари, 2007 1. започни да пошеш на кирилица2. започни да слагаш препинателни знаци3. пусни една тема, обясни си исканията и притесненията и така, защото го избивах на оффтопик тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #158 Отговорено 26 Януари, 2007 И прибави 1" Здрасти колеги" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове