Jump to content
Guest benji_crx

среща

Recommended Posts

Guest RoadRaceR

кво ти пука, после ще се видим, а и всеки си има програма и гледа да не изпуска шоуто :(

Е то ти си винаги в главната роля,6ти пазя место до мене ама 6ти взема ключовете от колата да не прави6 глупости ми6ок :D
То тва ВТИ ...имаше ли прекъсвач.... :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

...А ко стаа тука.....кви са тия Хонди...хм !! :blink:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:D

...още снимки по късно в галерията !!

Редактирано от RoadRaceR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ееееееееееееееееее свърши. :D:D:blink::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

ееееееееееееееееее свърши. :D:D:blink::D

Мноо яко беше Евалата на организаторите Benji_crx , Founder и други. Браоо момчета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Na G.L. jena mu

Беше много яко,много се радваме,че бяхме част от това събитие и сърдечно благодарим на организаторите,че го направиха вазможно. :D:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

ееееееееееееееееее свърши. :D:blink::D:D

.....бих казал "ще починем малко и пак продължаваме" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

супер беше, много яка организация, 10х :D и айде папараците да качват вече :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Беше супер,благодарности на Benji i Founder.Бяхме пове4е от на последната национална сре6та :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko
:blink: срещата сложи в малкия си джоб националните. Бенджи - консултант по организация на срещи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

И аз искам да изкажа благодарностите си на организаторите и колегите които са помогнали с нещо. Макар и за кратко (искаше ми се да съм от петък там, но чак в събота вечерта ме огря, но пак стана де! ;-) ) Та така, освен да ви предоставя моята скромна колекция от фотоси! :

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1053...p;AlbumId=84735

показно:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Радвам се че срещата ви е харесала :D и сте се повеселили заедно с нас!надявм се да не са останали много недоволни или "незадоволени" :D и живот и здраве на следващата среща да се съберем още 5 пъти по толкова :P:) ти6о мале , що неможахме да се напием с тебе бре :D:blink:

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koravko

евалата , стана доста готино и на гонките днес на 21.01.2007г. в сливен и в събота на бакаджика :blink: купона беше голям :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Срещата беше чудесна.Благодаря на организаторите.Нека по често да се провеждат подобни мероприятия.

Моля някой ако има снимки или видео на мини-бегачката ми/Subaru Impreza WRX/ ,да ги пусне тук или да ми ги прати на мейла.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

И аз доволен :) ,дори нещо което ми се слу4ва много рядко ...пих едно малко :) щото много се накефих колко много се събрахме , и ОЩЕ веднъж да изкажа благодарности на хората които са виновни това да се слу4и :) вси4ки ги знаем кои са :P:P:) ...за другия път ще се стегна и ще сложа в багажника(големия :beer: ) озву4аване ....и да стане още по яко парти.... :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Срещата беше чудесна.Благодаря на организаторите.Нека по често да се провеждат подобни мероприятия.

Моля някой ако има снимки или видео на мини-бегачката ми/Subaru Impreza WRX/ ,да ги пусне тук или да ми ги прати на мейла.

много пъргава тая бегачка бе!!!! колко пъти някой щеше да я настъпи и все се спасяваше мръсницата :)

срещата беше невероятна!!! благодаря на всички че допринесоха са страхотното изживяване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Срещата беше супер! Благодаря на всички организатори, и специално на Founder и Benji_CRX :) евала пичове! Уж импровизирана мини среща щеше да е, а засенчи всички национални до сега! Много добра организация, хотела в който бяхме също беше супер! И времето беше с нас, то слънцето не щеше да се скрие при вида на толкова много готини хонди на едно място, все се показваше да ги огрява!Че и то, повечето бяха CRX-и. Не знаех, че има толкова много (и толкова хубави) CRX-и в България!Много сме доволни всички, браво!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

ехааааа

каква хулиганска колона хондетини в Тракийска низина се бяхме нанизали

и неприлично много рексове - аз не съм виждала толкова на едно място :)

аре пак

- страхотно изживяване- благодаря ви момчета и момичета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Забравих да спомена и Змея, дето се опита да удави прилично количество хондаджии в бургаска ракийка (много благо) и бяло винце (не стигнах до него)А за оцелелите имаше и суджук:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

малеееее, ти ли беше тоя дето като си затръгва ми набута някъв зверски вкусен суджук в устата? ( нарязан суджук, не го обръщайте на цинизми :) )малееееее Змей... тоя суждук верно много арен бе :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

Срещата наистина беше супер.Постнете повече снимки от там.А също и клипчета тези които минаваше цялата колона към града

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Забравих да спомена и Змея, дето се опита да удави прилично количество хондаджии в бургаска ракийка (много благо) и бяло винце (не стигнах до него)А за оцелелите имаше и суджук:)

За виното не можаха да се вредят кой знай колко хора.Змей да поздрави6 дядото :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Забравих да спомена и Змея, дето се опита да удави прилично количество хондаджии в бургаска ракийка (много благо) и бяло винце (не стигнах до него)А за оцелелите имаше и суджук;)

За виното не можаха да се вредят кой знай колко хора.Змей да поздрави6 дядото ;)
...то и за ракийката не се вредиха много ;) ...още един поздрав за дядото от мен ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

нещо има в тия "морски ракии" ;) щом първата вечер двамката с бос хога отпрахме 2Х700 домашна Варненска и оживяхме ;) а беше 60+ градуса ;) На другата вечер Пещерската ми се видя като безалкохолна биричка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Нямам думи ;) Срещата беше повече от "на ниво".Благодарности на организаторите и всички които дойдоха и допренесоха за това изживяване.Нека по-често се събираме така и показваме какво е Хонда БГ.А Змея следващия път да не се допуска до срещата без "пропуск".....бутилка вино и ракия ;)

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

другия пат казвам от сега 10л вино 10л ракия и 10 луканки ;) ама виното пак остана сутринта го видях ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miro_87

Като гледам снимките много добре сте си прекарали ;) . А може ли да попитам на кои е оранжавия сивик 5-та генерация с номер PB2484AX ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

Евала Братлета яка сре6та сте направили,направо ме е яд и се хапя отзад 4е не бях там поне едно кебап4е да изям!;))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

невероятно беше всичко ;) евала на организаторите ;););) всичко беше на ниво ;););) и чакам следващата с нетарпение ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Подкрепям с две ръце общото мнение, че срещата беше невероятна и големи благодарности на организаторите :P Ето и моите снимки и клипове: http://store2.data.bg/mitakaxx/Bakadjik%2001.07/P.S. Хроносе има едно Субаро тук там (даже и в бокса) :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

А може ли да попитам на кои е оранжавия сивик 5-та генерация с номер PB2484AX ?

На един пич от пловдивския фен клуб - Драго се казва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Да си кажа и аз :bounce: Срещата беше къде-къде по-яка от националната на Жребчево :P Хората бяхме поне три пъти повече,а за колите да не говорим ;) Смятам ,че недоволни няма и само ,който не дойде може да съжалява :bounce: Та....ето малко снимки и от мен снимки. Със здраве!!!:P

Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni

да срещата беше наистина много иака аз толкова црх-си на едно миасто не биах виждал.рекс маниааааааааааааааааааааа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

и пак наздраве на целото оремак :huh:

Стамене , тая варненска ракия златна бре :/

другия път не 2 бутилки , ми 2 бидона да донесеш :)

аз и бос'хог

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bossplayer

iskam da vi pitam za vti delsol kazaha mi 4e bil tejak i ne varvql 4ak tolkova dovolno imam civic PB0621CC bqh na sabora s drago s oranjevata honda no iskam da go smenq civi4eto ne 4e ne varvi mnogo no ....i taka daite malko info

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

1. започни да пошеш на кирилица2. започни да слагаш препинателни знаци3. пусни една тема, обясни си исканията и притесненията и така, защото го избивах на оффтопик тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

И прибави 1" Здрасти колеги"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...