Guest 1net #81 Отговорено 15 Януари, 2007 аз като гледам май ще тръгна въбота късния следобед, така че не ме пишете в група просто така се стичат обстоятелствата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #82 Отговорено 15 Януари, 2007 съжалявам но явно ще пропусна.... не върви да тръгна към 18:30-19:00 и да карам 3 часа по подбалкана... Ще се видим на националната....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #83 Отговорено 15 Януари, 2007 Майна, ние преди 2-3 часа няма да се оправим, а пък се учудвам и че няма да си там от петък!и аз бях учуден но вече е 90% сигурно че ще съм от петък там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #84 Отговорено 15 Януари, 2007 Айде София, пишете ме и мен за събота, Който не дойде изпуска ебаси шоуто, пряко в ефир, специално за цяля България, гостува Бате ТИШООООО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #85 Отговорено 15 Януари, 2007 Айде София, пишете ме и мен за събота, Който не дойде изпуска ебаси шоуто, пряко в ефир, специално за цяля България, гостува Бате ТИШООООО сине, синеее па ше си умрам от срам покрай тебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #86 Отговорено 15 Януари, 2007 е Татю не говори така, излагаме родата, па и ще "намалеят" желаещите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #87 Отговорено 16 Януари, 2007 аз незнам кога да тръгна ще се консултирам с заболекарката ми и ще кажа ама като ме види някой да ме спира или поне мигне пак ако може да се обади да се видим и разберем за патуването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #88 Отговорено 16 Януари, 2007 стаите как са? повече като хотел или повече като хижа? удобства като баня към стаята, топла вода, парно?да знам да увещавам ли жената да идва с мен, че на бунгалата на юндола и беше мизерно и не можеше да спи от воя на пияни хонди и хондаджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #89 Отговорено 16 Януари, 2007 стаите как са? повече като хотел или повече като хижа? удобства като баня към стаята, топла вода, парно?да знам да увещавам ли жената да идва с мен, че на бунгалата на юндола и беше мизерно и не можеше да спи от воя на пияни хонди и хондаджииувещавай я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #90 Отговорено 16 Януари, 2007 ама кажи все пак как са условията ... и да записвам една стая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #91 Отговорено 16 Януари, 2007 ама кажи все пак как са условията ... и да записвам една стая!повече е като хотел, е не 4* но все пак е ок. има си парно топла вода и др. а освен тая хижа има още няколко около нея които са още по-добре но на малко по висока цена. за храната и пиячката ние си се грижим.ако някой има въпроси нека пита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #92 Отговорено 16 Януари, 2007 Резервация вече имаме ли, че да не остане някой прецакан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #93 Отговорено 16 Януари, 2007 няма да се притесняватеместа има само по бързайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #94 Отговорено 16 Януари, 2007 Ами аз съм се писал с две двойки стаи, така че се надявам да съм навреме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pancho #95 Отговорено 16 Януари, 2007 Питане към "Ma4o" и "Ti6o" кога мислите да пътувате.След като от София май сме само трима навити да пътуваме нека се уговориме и пътуваме заедно натам.При мен се получава така че мога още в петък да тръгна но ще съм много уморен от работа и мисля че ще е по-добре да тръгна в събота.Времето по което ще тръгваме и мястото на среща може да дадете предложения вие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #96 Отговорено 16 Януари, 2007 панчо , plamoni и компания ще пътуват и те събота мисля ... телефона му е 0885 83 80 64 - Пламен.по негови последни данни ще са около 6-7 хонди ... обади му се и се разберете да направите една яка колона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #97 Отговорено 16 Януари, 2007 Еми с Ма4о говорихме някаде към 14 часа да тръгнем в събота, но до тогава има време и ще се уточним допълнително, най-добре е да се чуем в петък за по-сигурно. Остави някакви координати. не можеше да спи от воя на пияни хонди и хондаджии Тва е просто неизбежно брат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #98 Отговорено 17 Януари, 2007 и аз ще пътувам, почти сигурно в петък по обяд. някой ако иска да пътуваме заедно може да се организираме, но сигурно ще карам доста лежернозасега уточнявам отпуската, и дали и още хора ще искат, но резервирам една стая в хотелчето "Ямболен", за 2 нощувки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #99 Отговорено 17 Януари, 2007 (Редактирано) Господа на 500 метра от хижата е разположен Хотелски комплект "Ямболен"който желае луска на 3 звезди може да отседне там цена на единична стая с легло тек и половина ( за двама човека )е 35лв , телевизор във всяка стая, самостоятелен санитарен възел , сауна и т.н. кой както си прецени и пожелае. Редактирано 17 Януари, 2007 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #100 Отговорено 17 Януари, 2007 Към колегите които тръгват от София в събота ...може да се координираме евентуално за нек'ва среща на магистралата ..аз тръгвам от Банско ...и мога да съм по което време кажете ...примерно на ОMV ..което е преди Пазарджик ..или некъде там ..където е удобно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #101 Отговорено 18 Януари, 2007 последно запазвам 2 двойни стаи в Ямболен (за 4 души) за събота вечер.ще пътувам събота преди обяд. със Спрайта може да се разберем да се засечем някъде по пътя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pancho #102 Отговорено 18 Януари, 2007 За тези от София които ще пътуват в събота нека направиме среща на ОМВ - Горубляне в 14:30ч.Мисля че там се получава най-удобно място за среща. А ако има как да направиме засичане по магистралата и с пловдивчани ще е страхотно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #103 Отговорено 18 Януари, 2007 последно запазвам 2 двойни стаи в Ямболен (за 4 души) за събота вечер.ще пътувам събота преди обяд. със Спрайта може да се разберем да се засечем някъде по пътя.В колко ще тръгвате от София?Какъв ви е маршрута за движение та евентуално се присъединя в събота към вас след Хаинбоаз ,от към Гурково Това ще рече около 14-14.30ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #104 Отговорено 18 Януари, 2007 В колко ще тръгвате от София?Какъв ви е маршрута за движение та евентуално се присъединя в събота към вас след Хаинбоаз ,от към Гурково Това ще рече около 14-14.30ч. хаха предусещам мини CRX сбирка, преди малко по-голямата CRX сбирка0878 236600 - ИвоЕто ми телефона, ще се разберем нещо да се засечем. Ако тръгнем 11-11:30, по това време ще съм там. Ако тръгна по-рано не пречи да се отбия в Казанлък за малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #105 Отговорено 18 Януари, 2007 магнуме .. по голяма незнам на къде до момента май сме около 15 рекса+ непотвърдена информация за още 4-5-6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #106 Отговорено 18 Януари, 2007 Аз тръгвам в петък към обяд,ранен следобяд 6те се видим там.Лек път на вси4ки и умната по пътищата аиде със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #107 Отговорено 18 Януари, 2007 магнуме .. по голяма незнам на къде до момента май сме около 15 рекса+ непотвърдена информация за още 4-5-6 Е ние да не идваме тогава, щом е за рексове само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #108 Отговорено 18 Януари, 2007 ако не дойдеш кво ще я правим тая сичката пещерска къде сме я купили за тебе бре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #109 Отговорено 19 Януари, 2007 Дайте упътване за стигане до въпросната хижа (то е ясно, че ако не се оправим, ще притесня Бенджи, да ни намери, ама все пак). Та аз сте влизам в Ямбол от към Сливен по обновения път, та от там на къде? Ако има и карта - още по-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #110 Отговорено 19 Януари, 2007 Да бе дайте жокери за пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #111 Отговорено 19 Януари, 2007 Да бе дайте жокери за пътя Опс....ще ни намерите ......при добро желание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #112 Отговорено 19 Януари, 2007 обадети ми се, защото карта незнам как да сложа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #113 Отговорено 19 Януари, 2007 088888 76 75 - Ангел0887 47 61 89- Бенджи карта се опитах да намеря , но няма нищо конкретно и няма да ви е от ползазвънкате и ще се съберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #114 Отговорено 19 Януари, 2007 Който иска да пътува с нас да свирка, среща в 13 часа събота на ОМV на Горубляне. Повече хора по-интересно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pancho #115 Отговорено 19 Януари, 2007 аз ще съм с вас 13ч на ОМВ -Горубляне. А останалите защо се отцепиха на малки групички.Толкова хора от София и да се цепиме.Има някои ,които ще тръгват в 9:30 сутринта.За какво толкова рано, все пак е събота. ПО ДОБРЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМЕ 13:00 на ОМВ-ГОРУБЛЯНЕ ВСИЧКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #116 Отговорено 19 Януари, 2007 кво ти пука, после ще се видим, а и всеки си има програма и гледа да не изпуска шоуто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dreamer85 #117 Отговорено 19 Януари, 2007 и аз реших утре да пътувам,но ми се струва че ще е по-добре да се тръгне малко по-рано защото пътя е към 3ч и 30м и докато стигнеме ще е тъмно.Но както решите,ако искате 13.00ч аз съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dreamer85 #118 Отговорено 19 Януари, 2007 Забравих да кажа,че ще пътувам сам и ако някой иска да идва,а няма превоз може да го взема(хем да го използвам за оператор да заснемем пътуването) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #119 Отговорено 19 Януари, 2007 кво ти пука, после ще се видим, а и всеки си има програма и гледа да не изпуска шоуто Е то ти си винаги в главната роля,6ти пазя место до мене ама 6ти взема ключовете от колата да не прави6 глупости ми6ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dreamer85 #120 Отговорено 19 Януари, 2007 може ли да кажете колко човека ще тръгват 9:30ч и колко 13:00,за да се ориентирам кога да тръгна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове