Jump to content
Guest benji_crx

среща

Recommended Posts

Guest benji_crx

имам предложение ,а от други хора подкрепа за една януарска среща на връх бакаджик местото е хубаво някой хора го знаят а други ще го узнаят :) та идеята ми е да се измисли дата и да се съберем по на пещерска :) аз предлагам дата 19,20,21 януари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Колега,светни ме къде е този връх?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Колега,светни ме къде е този връх?

върхът е край ямбол.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Хм,то там вече не е ли имало некъв як купон :) Я да видим ,кой ще се познае :)

Публикувано изображение

Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

.......аре па са осрахме....... :):);):):):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Това на снимката ми хареса! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Това е местноста Бакаджик на 15км от Ямбол :) на това място се провежда един от най-големите рокерски събори в България :)така , че ще има място за много челяд :) и за количките им!както виждате и местенцето е супер готинко и на изключително приемливи цени :) та нека направим второ събиране по ямбол ... не вярвам някой да остане разочарован - то и от снимките се вижда де :):)

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

леле много ама много е вероятно и аз да се появя :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mortal
:D Хъммммм карате ме сериозно да се замисля по въпроса Ама честно казано няма какво да му мисля :D Направо ще взема да дойда ако не ми мине котка път или не се развали времето..... :D Само посочете точен час и дата и да искъртим асвалта към Ямбола Града Аахахахах..Упс май забравих че съм без броня ... :D Ама няа стращно проклетата щипка мисля че ше ми я доставят до към 10 така че няма проблем само времето и някойа крайпътна крава може да ме спре да не дойда.. :D:D Аре да ви е честита и спорна Новата година със моо здраве и щастие и мноо ама мноо Ъпгрейтчета по Хондичките :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Уто4няваите датата и да си направим една сбирка преди големите студове.С вас съм :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Еми 12,13 и 14ти януари е за момента :)някой ако има други предложения нека казва за това сме пуснали темата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

.......аре па са осрахме....... :D:D:D:D:):):D

Цитирам един велик българин ".......аре па са осрахме......." из под романите на 'Майната'ХИЧ НЕ МУ МИСЛЕТЕ МИ ДАИТЕ ........ПА СА ОСЕРИМЕ........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

момчета ако срещата е прместите с една седмица ще съм много по сигорен че ще присъства пак и малко да почините от празниците :) пак ако не квото стане но много ми се искаше да се запознаем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:) Добре де ами ние от северна Балгария как ще качваме Шипка помислихте ли? Лятото с моторите е лестноооооооооо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

:) Добре де ами ние от северна Балгария как ще качваме Шипка помислихте ли? Лятото с моторите е лестноооооооооо :)

тази среща е за който може и който има желание де.всеки е добре дошъл.edikoisi Публикувано на Today, 08:43 PM момчета ако срещата е прместите с една седмица ще съм много по сигорен че ще присъства пак и малко да почините от празниците пак ако не квото стане но много ми се искаше да се запознаем аз нямам нищо против стига да се вземе решение по-бързо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

ДАТА НА СРЕЩАТА: 19, 20 И 21 ЯНУАРИ.хем да сте починали от празниците около новата година , хем повече хора да се съберема времето се надявам да продължава да е все така хубаво , че да нямаме проблеми с придвижването от всеки край на Българиямоля всеки , който има желание да пресъства да пусне по 1 мнение в темата - кога ще дойде и колко човека ще са за да се направи една резервация 4-5 дена преди това.за да може и хората от станцията да бъдат подготвени.нека аз бъда първи:2 нощувки - 2 човека.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

за последната дата и аз идвам. Ама имам една уговорка с Bendji-CRX :tooth: нека първо стане, че ще трябва иначе кабрио да карам натам :weights:На колко км е тази местност от София?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Там сме :tooth: 6те ви кажа допълнително за колко човека,стига естествено времето да си каже тежката дума.Защото маи наи мноооо от него зависи ,аиде живи и здрави ще се доуточним допълнително :weights: и ДА има повече РЕКСОВЕ ЕИИИИИ :)

Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢

начи ние със Сивиците да си стоим на топло :blink: за пешеходците да не говорим :D

Редактирано от Crx™

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

начи ние със Сивиците да си стоим на топло :D за пешеходците да не говорим ;)

ами ние с рексове няма да стоим на студе :blink::D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

а Пещерска ще има ли, или сами да си носим :blink::D щото чух че станала дефицитна стока из ямболско :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

Ей да не умреме там от глад.От тук ли да си пазаруваме или оттам.Аз смятам 2 нощувки да остана петък ,събота и неделя да се пребирам.Отдавна ми се искаше да отида на чист въздух на планина, където е тихо и спокойно и телефоните нямат обхват и да има яко ядене и пиене :blink:Та дайте по -добре да уговориме как ще стане с яденето.Шишчета ,пържоли ,салати и т.н.Да питам също стаите утопляеми ли са там.Аиде чакам да пишете по темата и дано на 19 не вали сняг, нотова може да ме спре ако навали и натрупа яко ,иначе пак тръгвам.А ако някой ходи от София може да пише да пътуваме заедно.Влакче от РЕКСОВЕ. Имам уоки-токи-та ,които ще сваршат добра работа по време на пътуването

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

мисля за яденето да се пазарува на място от "кауфланд" пълнем 2 рекса с паржоли и 3 акорда с пещерска,един сивик кока кола и един два прелюда с кисело мляко за айрян и се мятаме на горе :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

мисля за яденето да се пазарува на място от "кауфланд" пълнем 2 рекса с паржоли и 3 акорда с пещерска,един сивик кока кола и един два прелюда с кисело мляко за айрян и се мятаме на горе :D

ахахаха :blink: взе ми думите от езика малиии маи 6те стане една :D ,ама дано временцето да е с нас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

за сега само аз ли съм се записал ?каквото и да е времето - знаете , че магистралата е почистена :Dпътя до бакаджика също се чисти редовно и няма да има проблеми с качването .. вече някъв супер мега невероятен сняг с оргомни преспи трябва да падне ... което няма да стане :D така че чакам хора да се записват :blink: че в четвърък сутринта НАЙ-КЪСНО трябва да съм представил точчната бройка +/- 3 човекав отговор на Панчо: да , всяка стая се отоплява с парна инсталация.

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

стая за 2-ма от мен :blink: колко е нощувката между другото ?и как е там,смисъл има ли си механи4ка или ние тряяя си носим, просто не съм присъствал предният път и за тва питам :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

стая за 2-ма от мен :D колко е нощувката между другото ?и как е там,смисъл има ли си механи4ка или ние тряяя си носим, просто не съм присъствал предният път и за тва питам :D

Ето ти механата,а ето и предишния купон :blink::D:D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Абе как ги пийте тез Пе6терски и тоз Джак Даниелов ли е какво е :blink: ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Абе как ги пийте тез Пе6терски и тоз Джак Даниелов ли е какво е :D ?

ХМ,то тия са некви добри познати на Ямболии :D:blink::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

ХихихихихиххиА , момчета аз няма да съм с вас тоя пъткофти работа ама още на 14-и няма да съм в Ямбол

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

ХихихихихиххиА , момчета аз няма да съм с вас тоя пъткофти работа ама още на 14-и няма да съм в Ямбол

Ванкааа я не са излагай пред чужденците бре! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Иване , излагаш фирмата бе пищял :) BOSS`HOGG , по принцип пазарим всичко от "Кауфланд" и го качваме горе , там има къде и кой да го приготви и сервира ;) аре , че вече немам търпение да се омажа :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

а нощувката колко беше? Ще донеса варненско вино и ракиика да обменим вкусове :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

а нощувката колко беше? Ще донеса варненско вино и ракиика да обменим вкусове :)

Ми скъпо е................. по 6лв на човек :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Ми скъпо е................. по 6лв на човек unsure.gifмалиии ми то мноооо арноооо брее :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

а нощувката колко беше? Ще донеса варненско вино и ракиика да обменим вкусове :)

Ми скъпо е................. по 6лв на човек :lol:
малка поправка по 10лв е ;) тогава беше по 8лв но е друго ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

сам ли ще празнувам там :starwars::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

Ванкааа я не са излагай пред чужденците бре! :rolleyes:
Абе как ли не я мислех ама няма стане нищо тъкмо няма да ми гледате пияната физиономия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

сам ли ще празнувам там :starwars::rolleyes:

двама ще сме :thumbs1: не съм заявил още места че не зная колко ще бъдем, а не "дали ще дойдем" :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...