Guest benji_crx #1 Публикувано 31 Декември, 2006 имам предложение ,а от други хора подкрепа за една януарска среща на връх бакаджик местото е хубаво някой хора го знаят а други ще го узнаят та идеята ми е да се измисли дата и да се съберем по на пещерска аз предлагам дата 19,20,21 януари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Soichiro #2 Отговорено 31 Декември, 2006 Колега,светни ме къде е този връх? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #3 Отговорено 31 Декември, 2006 Колега,светни ме къде е този връх?върхът е край ямбол. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #4 Отговорено 31 Декември, 2006 (Редактирано) Хм,то там вече не е ли имало некъв як купон Я да видим ,кой ще се познае Редактирано 31 Декември, 2006 от Policman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #5 Отговорено 31 Декември, 2006 .......аре па са осрахме....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Soichiro #6 Отговорено 31 Декември, 2006 Това на снимката ми хареса! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #7 Отговорено 31 Декември, 2006 (Редактирано) Това е местноста Бакаджик на 15км от Ямбол на това място се провежда един от най-големите рокерски събори в България така , че ще има място за много челяд и за количките им!както виждате и местенцето е супер готинко и на изключително приемливи цени та нека направим второ събиране по ямбол ... не вярвам някой да остане разочарован - то и от снимките се вижда де Редактирано 31 Декември, 2006 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #8 Отговорено 31 Декември, 2006 Там съъъъъъммммм.....! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #9 Отговорено 31 Декември, 2006 леле много ама много е вероятно и аз да се появя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mortal #10 Отговорено 31 Декември, 2006 Хъммммм карате ме сериозно да се замисля по въпроса Ама честно казано няма какво да му мисля Направо ще взема да дойда ако не ми мине котка път или не се развали времето..... Само посочете точен час и дата и да искъртим асвалта към Ямбола Града Аахахахах..Упс май забравих че съм без броня ... Ама няа стращно проклетата щипка мисля че ше ми я доставят до към 10 така че няма проблем само времето и някойа крайпътна крава може да ме спре да не дойда.. Аре да ви е честита и спорна Новата година със моо здраве и щастие и мноо ама мноо Ъпгрейтчета по Хондичките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #11 Отговорено 1 Януари, 2007 Уто4няваите датата и да си направим една сбирка преди големите студове.С вас съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #12 Отговорено 2 Януари, 2007 Еми 12,13 и 14ти януари е за момента някой ако има други предложения нека казва за това сме пуснали темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle #13 Отговорено 2 Януари, 2007 .......аре па са осрахме....... Цитирам един велик българин ".......аре па са осрахме......." из под романите на 'Майната'ХИЧ НЕ МУ МИСЛЕТЕ МИ ДАИТЕ ........ПА СА ОСЕРИМЕ........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #14 Отговорено 2 Януари, 2007 момчета ако срещата е прместите с една седмица ще съм много по сигорен че ще присъства пак и малко да почините от празниците пак ако не квото стане но много ми се искаше да се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic1.5 #15 Отговорено 2 Януари, 2007 Добре де ами ние от северна Балгария как ще качваме Шипка помислихте ли? Лятото с моторите е лестноооооооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #16 Отговорено 2 Януари, 2007 Добре де ами ние от северна Балгария как ще качваме Шипка помислихте ли? Лятото с моторите е лестноооооооооо тази среща е за който може и който има желание де.всеки е добре дошъл.edikoisi Публикувано на Today, 08:43 PM момчета ако срещата е прместите с една седмица ще съм много по сигорен че ще присъства пак и малко да почините от празниците пак ако не квото стане но много ми се искаше да се запознаем аз нямам нищо против стига да се вземе решение по-бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #17 Отговорено 3 Януари, 2007 ДАТА НА СРЕЩАТА: 19, 20 И 21 ЯНУАРИ.хем да сте починали от празниците около новата година , хем повече хора да се съберема времето се надявам да продължава да е все така хубаво , че да нямаме проблеми с придвижването от всеки край на Българиямоля всеки , който има желание да пресъства да пусне по 1 мнение в темата - кога ще дойде и колко човека ще са за да се направи една резервация 4-5 дена преди това.за да може и хората от станцията да бъдат подготвени.нека аз бъда първи:2 нощувки - 2 човека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pancho #18 Отговорено 4 Януари, 2007 за последната дата и аз идвам. Ама имам една уговорка с Bendji-CRX нека първо стане, че ще трябва иначе кабрио да карам натам На колко км е тази местност от София? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #19 Отговорено 4 Януари, 2007 (Редактирано) Там сме 6те ви кажа допълнително за колко човека,стига естествено времето да си каже тежката дума.Защото маи наи мноооо от него зависи ,аиде живи и здрави ще се доуточним допълнително и ДА има повече РЕКСОВЕ ЕИИИИИ Редактирано 4 Януари, 2007 от BOSS`HOGG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢ #20 Отговорено 5 Януари, 2007 (Редактирано) начи ние със Сивиците да си стоим на топло за пешеходците да не говорим Редактирано 5 Януари, 2007 от Crx™ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #21 Отговорено 5 Януари, 2007 начи ние със Сивиците да си стоим на топло за пешеходците да не говорим ами ние с рексове няма да стоим на студе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #22 Отговорено 5 Януари, 2007 а Пещерска ще има ли, или сами да си носим щото чух че станала дефицитна стока из ямболско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pancho #23 Отговорено 5 Януари, 2007 Ей да не умреме там от глад.От тук ли да си пазаруваме или оттам.Аз смятам 2 нощувки да остана петък ,събота и неделя да се пребирам.Отдавна ми се искаше да отида на чист въздух на планина, където е тихо и спокойно и телефоните нямат обхват и да има яко ядене и пиене Та дайте по -добре да уговориме как ще стане с яденето.Шишчета ,пържоли ,салати и т.н.Да питам също стаите утопляеми ли са там.Аиде чакам да пишете по темата и дано на 19 не вали сняг, нотова може да ме спре ако навали и натрупа яко ,иначе пак тръгвам.А ако някой ходи от София може да пише да пътуваме заедно.Влакче от РЕКСОВЕ. Имам уоки-токи-та ,които ще сваршат добра работа по време на пътуването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #24 Отговорено 5 Януари, 2007 мисля за яденето да се пазарува на място от "кауфланд" пълнем 2 рекса с паржоли и 3 акорда с пещерска,един сивик кока кола и един два прелюда с кисело мляко за айрян и се мятаме на горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #25 Отговорено 5 Януари, 2007 мисля за яденето да се пазарува на място от "кауфланд" пълнем 2 рекса с паржоли и 3 акорда с пещерска,един сивик кока кола и един два прелюда с кисело мляко за айрян и се мятаме на горе ахахаха взе ми думите от езика малиии маи 6те стане една ,ама дано временцето да е с нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #26 Отговорено 5 Януари, 2007 (Редактирано) за сега само аз ли съм се записал ?каквото и да е времето - знаете , че магистралата е почистена пътя до бакаджика също се чисти редовно и няма да има проблеми с качването .. вече някъв супер мега невероятен сняг с оргомни преспи трябва да падне ... което няма да стане така че чакам хора да се записват че в четвърък сутринта НАЙ-КЪСНО трябва да съм представил точчната бройка +/- 3 човекав отговор на Панчо: да , всяка стая се отоплява с парна инсталация. Редактирано 5 Януари, 2007 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #27 Отговорено 6 Януари, 2007 стая за 2-ма от мен колко е нощувката между другото ?и как е там,смисъл има ли си механи4ка или ние тряяя си носим, просто не съм присъствал предният път и за тва питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #28 Отговорено 6 Януари, 2007 стая за 2-ма от мен колко е нощувката между другото ?и как е там,смисъл има ли си механи4ка или ние тряяя си носим, просто не съм присъствал предният път и за тва питам Ето ти механата,а ето и предишния купон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #29 Отговорено 6 Януари, 2007 Абе как ги пийте тез Пе6терски и тоз Джак Даниелов ли е какво е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #30 Отговорено 6 Януари, 2007 Абе как ги пийте тез Пе6терски и тоз Джак Даниелов ли е какво е ?ХМ,то тия са некви добри познати на Ямболии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle #31 Отговорено 6 Януари, 2007 ХихихихихиххиА , момчета аз няма да съм с вас тоя пъткофти работа ама още на 14-и няма да съм в Ямбол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #32 Отговорено 6 Януари, 2007 ХихихихихиххиА , момчета аз няма да съм с вас тоя пъткофти работа ама още на 14-и няма да съм в ЯмболВанкааа я не са излагай пред чужденците бре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #33 Отговорено 6 Януари, 2007 Иване , излагаш фирмата бе пищял BOSS`HOGG , по принцип пазарим всичко от "Кауфланд" и го качваме горе , там има къде и кой да го приготви и сервира аре , че вече немам търпение да се омажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #34 Отговорено 6 Януари, 2007 а нощувката колко беше? Ще донеса варненско вино и ракиика да обменим вкусове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #35 Отговорено 6 Януари, 2007 а нощувката колко беше? Ще донеса варненско вино и ракиика да обменим вкусове Ми скъпо е................. по 6лв на човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #36 Отговорено 6 Януари, 2007 Ми скъпо е................. по 6лв на човек unsure.gifмалиии ми то мноооо арноооо брее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #37 Отговорено 6 Януари, 2007 а нощувката колко беше? Ще донеса варненско вино и ракиика да обменим вкусове Ми скъпо е................. по 6лв на човек малка поправка по 10лв е тогава беше по 8лв но е друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #38 Отговорено 9 Януари, 2007 сам ли ще празнувам там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle #39 Отговорено 9 Януари, 2007 ХихихихихиххиА , момчета аз няма да съм с вас тоя пъткофти работа ама още на 14-и няма да съм в ЯмболВанкааа я не са излагай пред чужденците бре! Абе как ли не я мислех ама няма стане нищо тъкмо няма да ми гледате пияната физиономия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #40 Отговорено 9 Януари, 2007 сам ли ще празнувам там двама ще сме не съм заявил още места че не зная колко ще бъдем, а не "дали ще дойдем" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове