Jump to content
ivanov_

проблем при спиране

Recommended Posts

здравеѝте колеги . имам хонда акорд преди 2 месеца сменях дискове накладки и гуми и от тогава започнаха проблемите при спиране няма значение значение от скороста предницата и волана тресе и то доста когато се наложи да се спре от висока скорост а сащо така друг проблем ми светва лампата за чек мотор ходих при няколко маѝстора за лампата ми казаха че е egr датчик но те са 2 незнаят коѝ от двата самняват се за турбо boost solenoid но не 100 процента а за тресенето тампони на носачите,задьржал апарат които го оправих и продалжава да тресе,дискове,накладки. някакви сьвети

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен имаш крив диск или дискове , най вероятно задържалия спирачен апарат е прегрял диска и го е изкривил.Имах същия проблем с тресене при спиране и със смяна на дискове проблема се реши.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм за преглед на дисковете. При мен вибрациите бяха от тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за отзивите да имах задаржал апарат оправиха го и утре ще ходя при механика да провери дисковете а някакви идеи каква марка дискове да си взема ако се окаже от тях макар че моя механик се самнява за запушен маркуч

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригинални на Хонда.Аз сложих TRW отпред и Ferodo отзад защото нямаха TRW. Сега предните ми скърцат, а бяха само 30 лева на диск по евтини от оригиналните.Накладките ми са Kashiyama.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако действието се развива в Англия, въпросът

... каква марка дискове да си взема ...

не стои на дневен ред!Отговорът по-скоро е - евтини!За 10 г. в Англия не съм имал проблем с качеството на (евтини) резервни части.Иначе (въпреки доверието ти в майстора), ако главината не се почисти, и гресира, преди монтажа на нов диск, също може да тресе при спиране.Версията със запушения маркуч, и задържане на апарата, също е валидна. Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...