SeSSion 6 #1 Публикувано 4 Юли, 2013 Здравейте, ще трябва да сменям окачването на колата, нямам никаква идея какво да е то. Знам само, че предпочитам да е регулеруемо, да не е много скъпо и да ми стане на колата . Приемам всякакви съвети, защото нямам никаква представа какво трябва да търся. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sobis 4 #2 Отговорено 4 Юли, 2013 Ново, регулируемо, евтино и качествено няма. JOM, Diederich са от евтините варианти (до 500 лв за кит), но там колата става каруца...по мое му. Друг не до там евтин, но оптимален за мен вариант е комплект - червено кони с понижаващи пружини H&R.Цени тук -> http://www.dcperformance.co.uk/uprated/koni-str*t-suspension-kits/honda/civic.htmlИ трети вариант е нещо втора ръка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SeSSion 6 #3 Отговорено 4 Юли, 2013 От Кони не виждам точно за моя модел, а като втора ръка какво да гледам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SeSSion 6 #4 Отговорено 6 Юли, 2013 А вариянт някакви сток амортисьори с понижаващи пружини? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове