Guest d15b2 #1 Публикувано 21 Юли, 2004 Някои знае ли дали по правилник е задължително да имаш регистрационнен номер отпред? защото ми направи впечетление че бургаското субару нямаше отпред, а само отзад. Пък ако може да се махне доста би се разкрасила предницата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 21 Юли, 2004 това сериозно ли го питаш??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #3 Отговорено 21 Юли, 2004 Задължително е ..... за съжеление , ако не всеки ден можеш да даваш по няколко пъти по 5-10 или колко ти искат куките Но няма да се очудя да си платиш за да нямаш все пак сме в България Но дали си струва да дадеш към 1 000 или колкото е там за такова нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #4 Отговорено 22 Юли, 2004 Задължително е ..... за съжеление , ако не всеки ден можеш да даваш по няколко пъти по 5-10 или колко ти искат куките Но няма да се очудя да си платиш за да нямаш все пак сме в България Но дали си струва да дадеш към 1 000 или колкото е там за такова нещо не естествено, при положение че колата ми струва максимум 5000лв пък и колкото и да струва има много по-добри начини да ги инвестираш в нея. Просто ми беше любопитно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/ #5 Отговорено 22 Юли, 2004 за балгария незнам но за доминиканската република знам нямат номера само отзад много яко е да знаете ,а на субарото може от голямата тяга да си е загубило номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове