Jump to content
bobx3m

С молба за вашето мнение към този Civic

Recommended Posts

Колеги,бихте ли си дали мнението за този екзвмпляр :unsure: :http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11370865219194960&f1=details&slink=3dh134

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да отидеш и да ги видиш, да ги чуеш и вече да си решиш(може и някой от автомобилите да те грабне), за сивика хечбек има и теми тук, за да знаеш къде може да има слаби страни, моята Хонда също е купена от тази фирма и мога да кажа, че човека беше коректен и възпитан, но ни прати познат и може отчасти на това да се дължеше коректността.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен по ми харесва хеча. Седана е сурнат отпред в ляво както и удрян отзад в дясно ! Има голямо разминаване в бронята с калника и мисля че дори има наченки на ръжда ( Не се вижда добре на снимката ) Автоматик ... хм ...

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest

Волана на хетчбека е претапициран, а това със сигурност трябва да ти говори нещо за километрите. Седанът наистина е удрян отзад и не са се постарали дори да напаснат нормално бронята. От тези двете не бих си взел нито едната.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по добре по новата

• Надолу 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвети по картинки лесно се дават, но често не са много точни. Хеч-а ми изглежда спретнат, но шофьорската седалка изглежда доста употребена.Иначе тази цена за автомобил 2003(ако наистина е така...) ми се струва малко надута - можеш да намериш и по добро за тези пари ако ги имаш според мен. Не бързай, отиди на място с човек, който разбира от коли - огледайте спокойно и в никакъв случай не приемай за чиста монета това което ти разправят дилърите - големи са сладкодумци ама дотам - после ще им береш гайлето и ще има да споменаваш родата до 9-то коляно. П.С : Мнението ми , както и това на колегите от форума (предполагам) не трябва да те ангажира по никакъв начин. Това са просто препоръки. Успех още веднъж.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за съветите и насоките.Гледах ги тези, както и още няколко екземпляра, но за съжаление нищо неможе да ме грабне. В момента почти няма такива след 2004 (facelift), а тези дето ги продават са много изстрадали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От много бързане хубава работа не излиза. Пооглеждай се, пък може да излезе нещо което да те грабне идните месеци. Аз така търсих повече от половин година Публикувано изображение

П.С : Важен е само крайния резултат Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...