Jump to content
gaidalcain

Здравейте

Recommended Posts

Здравейте от 1 седмица съм собственик на Хонда Сивик 1.4 6-та генерация 2001 година почти . Искам да попитам вярно ли е , че 1.4 75 к.с. е по икономична от 1.4 90к.с.Разбрах , че от 75к.с. мога да я направя 90к.с. след смяна на някаква си гарнитура или нещо такова не разбрах точно .. имали смисъл от това!И мога ли да сваля катализатора след като имам ламда сонда след него ??? Благодаря предварително! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита придобивка. Не е задължително кола с по-малка мощност да прави по-нисък разход на гориво. Дори в много случаи кола с по-малък литраж изразходва повече гориво, ако се кара по сходен начин, като такава с по-голям! Прави си процедурата със гарнитурата, не губиш. За катализатора избора си е твой. Ясно е, че малко хора го сменят с нов и предприемат направо отстраняване, но зависи и от това, дали ти имаш причина да караш без катализатор. Друг е въпросът, че се срещат и 15 годишни катализатори без видими запушвания като ги отвориш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора ... Да но все пак , ако дойде един момент , в който имам проблем с него ... до колкото знам когато имаш сонда след катализатора не може да се свали ей така...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...