bogomil18 1 #1 Публикувано 26 Юни, 2013 Здравейте Колеги , имам малък проблем с реутанчетата - не работят...гледах бушоните , смених 2 от тях , че бяха малко изгорели обаче реутаните така и не проработиха...имам место за още 2 бушона обаче незнам за какво са...Някой има ли представа каква е схемата на бушоните?? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #2 Отговорено 26 Юни, 2013 РеОтан колега, реОтан. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 27 Юни, 2013 (Редактирано) Имаш си описание на предпазителите на гърба на капачето им. Подгрева на задното стъкло ли имаш предвид? Огледай за видими прекъсвания на пътеките, което освен видимо може да се провери и с уред. Ако има такива има лечение. Съществува една изпитана течна проводяща химиика държаща на висок ток! Редактирано 27 Юни, 2013 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bogomil18 1 #4 Отговорено 29 Юни, 2013 еddy мерси , че ме поправи и мерси за помоща... pamo ако имах това капаче на предпазителите нямаше да пускам тема във форума..трябва ми само 1 снимка на това капаче за да вида кои бушон къде седи...Благодаря 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #5 Отговорено 3 Юли, 2013 Колега ако е 6та ген японка, след работа ще направя снимка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #6 Отговорено 3 Юли, 2013 Съществува една изпитана течна проводяща химиика държаща на висок ток!Разкажи малко повече за тази химийка и каде може да се намери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #7 Отговорено 4 Юли, 2013 (Редактирано) Излиза, че е 13-ти, който е за релето на подгрева, но той отговаря за още няколко неща, така че щеше да разбереш, ако е прекъснал. Намира се на горния ред отляво на дясно втория (7,5А). Остава да си видиш за прекъсване в нагревателя, за което те насочих да си провериш с мултимер, но явно не си го направил.. И на последно място самото реле, но малко се съмнявам да е то. Упс.. SVE_1986, това, което е при мен и е пробвано е малко стъклено шишенце на локтайт със съдържание - забележителните 2g. Редактирано 4 Юли, 2013 от pamo 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове