mitko vtec 38 #1 Публикувано 24 Юни, 2013 Здравеите колеги и колежки.Мисля че е време да си направим някаква среща за пътуване към Хисаря.За 28.6.13 (петък) някоя голяма група Хонди да тръгнем за Националната Среща.Миналата година сборна точка беше Лукоил до Овердраив.Ако има желаещи да се организираме с някакъв час и да се срещнем.Освен ако нямате и други предложения за тръгване.Моля пишете за час и място на срещата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #2 Отговорено 25 Юни, 2013 Здравей Колега,От една седмица се каня да пусна тази тема и време не ми остана. Предлагам и тази година да е като миналата. 10ч Лукойл до Оувърдрайв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #3 Отговорено 25 Юни, 2013 Трифоне, ти тръгни по раничко, че да те настигнат по път, иначе ще изостанеш много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бобито 29 #4 Отговорено 25 Юни, 2013 Абе ти хубаво ще го настигнеш ама ако знаеш как хубаво се бяха заложили на магистралата вчера и днес.10 часа звучи добре, тъкмо сме там за обяд, да махнете тапите от гърнетата да бутнем тунела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #5 Отговорено 25 Юни, 2013 Хаха! Миналата година не успяхме да бутнем тунела. Дано тази година се справите. Лек път и карайте разумно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #6 Отговорено 25 Юни, 2013 Трифоне, ти тръгни по раничко, че да те настигнат по път, иначе ще изостанеш много Ники, скоро ще дойде и твоя ред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #7 Отговорено 26 Юни, 2013 Здравейте За да не пускам друга тема ще питам в тази. Има ли някой, който ще пътува в събота сутринта за НС, и има 1 свободно място за мен? Ще си делнем горивото За предпочитане е да си пътува обратно на същия ден. Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Artanis 102 #8 Отговорено 27 Юни, 2013 ^ Аз ще тръгна в Събота сутринта и ще се върна вечерта. Проблем е, че ще гледам да стигна за шествието, което значи тръгване към 7:00. Ако не си намерил с кой да пътуваш пиши на лично или нула898шест029девет5 (ако не ти вдигна на момента ще те търся вечерта, че не винаги мога да говоря). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #9 Отговорено 27 Юни, 2013 В 10ч остава ли си за петъка ????Че да се засилвам и аз с тази група Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #10 Отговорено 27 Юни, 2013 Освен да остане така 10 часа на Лукоила до Овърдраив.Да останем до към 10:30 на по кафе и да изчезваме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове