Jump to content
pelto

Honda CR-V тресене

Recommended Posts

Колеги имам следният въпрос: Значи от известно време, като карам на ниски обороти (към 1500-2000) на определени километри (например 60-70) колата започва да се тресе. Тресе в случаят означава че волана започва да се тресе целия и се усеща се една колата се дави. Направих два пъти баланс на гумите и смених предни със задни, но продължава да го прави. Колеги имате ли някакви предположения какъв може да е проблемът (скорости, ходова част, гадни гуми или т.н.)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега 1500-2000 при 70 км ти на 5-та ли я караш? Как няма да тресе тая кола иска обороти поне към 2500-3000 ти така я мъчиш. Добре че няма дисплей на таблото, че ще ти изпише да натиснеш малко :) това в кръга на шегата, но карай я малко на по високи обороти.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Това е леко казано глупост да кажеш че на 5-та тресе на 70км /ч ... като няма нищо такова преспокоино си караш с 50-60 на 5-та по нормален път ( не на баир). :lol:/>/> :D/>/> Проблема е от другаде..

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега! За тресенето на волана на СР-В провери дали го прави на 2, 3 и 4 предавка между 40 и 60 км. Ако има стрисане на всички предавки проблема не е в ходовата час на колата. Ако го прави само на 5-та проблема е в ходовата част или гумите. Гумите може да са с изкривени телове които не можеш да ги видиш, а можеш само да ги усетиш при определена скорост. Разбери от ходовата част или от ДВГ е проблема. Пиши за резултата. Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...