Jump to content
K1r1L

црв 1 ген табло осветление ?!?!?

Recommended Posts

Така искам да попитам някои ако знае как да си оправя осветлението на таблото . Свалих го видях дали има изгорели крушки ,..всичко уж е наред.Уви стрелките ... направо не се виждат в тъмното ... на какво се дължи това ?! :o също има изгорели крушки по копчетата на парното ка ксе сваля средната конзола с копчетата да ги заменя ?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дължи се на гадния жълтеникав цвят, в който свети таблото. Това за крушките зад циферблата (май бяха 5 на брой).Отгоре, над и пред циферблата имаш още 2 крушки, които осветяват стрелките отпред. Те обаче са скрити зад една синкава пластмаса, с тесен процеп, и съответно светят слабо. Първият вариант е да махнеш тази пластмаса, а втория е да махнеш двете крушки, и да сложиш диодна лента. И в двата варианта осветеността е в пъти по-ярка,даже дразнещо ярка.За светлината на централната конзола, около копчетата на парното:Конзолата се сваля, меко казано, трудно, особено ако ще й е за първи път. За съжаление не съм у дома за да ти пратя упътване. Има го в руското ръководство за CR-V. Питай търсачката, има тема по въпроса. Трябва да махнеш всички кори, около и под пепелника, за да стигнеш до 2 болтчета от двете страни на радиото. Като ги махнеш конзолата остава да се държи на щипки. После, като сглобяваш, не ги слагай тези винтчета, щипките са достатъчно стегнати да държат конзолата без да тропа.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Най-лесно се оправя като смениш таблото с такова от 6-та :)/> Пасва идеално и табло и букси и няма нужда от никакво рязане/запояване (ако не си автоматик де)

Редактирано от no1else

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва не го знаех!Значи на CR-V 1-ва става табло от Сивик 6-та. Японка или англичанка?! Само дето мен няма да ме огрее, щот съм автоматик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Еми в Щатите нямат англичанки...значи от японка ще е. Попаднах на тема в която пича беше питал дали кормилната рейка от ЕК9 ще пасне на ЦР-В и отговора беше че става без проблем. После се бяха разговорили и доста хора бяха писали че таблото с уредите става 1:1 без преправяне....и буксите са еднакви и всичко. То и при теб ще стане, но не знам онези индикации за скоростите какво ще ги правиш. За това съм писал че няма да стане за автоматик. То колкото повече чета се убеждавам че ЦР-В е яка смеска между интегра и сивик 6та генерация. Предното окачване пасва от ИТР 98-00, камбър кит заден става от 6та, таблото става от 6та, тампоните на предни долни носачи полиуретанови стават от 00Si модела и тн. и тн. :)/> Як хибрид е за разлика от Харвито има много афтърмаркет части които могат да се ползват. Койлове стават от ИТР 98-00 абе яка смеска се оказа това СУВче :)/> Тампони за суап като слагат Х серия ползват от 6та....

Редактирано от no1else
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси не е автоматик ,ще търся табло от 6 ген ВТИ . ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си карах турбо Сивика с табло от CRV 1г.Шарнирите на предните горни носачи на Сивик 96-00 и ЦРВ 1 също са еднакви :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...