Ra3oR 0 #1 Публикувано 20 Юни, 2013 Изгубих чипа на ключа какви опции имам мога ли да сложа копче или нещо друго или само с нов чип може ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #2 Отговорено 20 Юни, 2013 Колеги помагаите че аз си изгубих ключовете. Имам само червен ключ с които мога да отварям врата без да пали защото не е програмиран.Какво да правя за да спестя 80-100 лв за програмиране? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #3 Отговорено 20 Юни, 2013 ами имаш 2 варианта .. 1 ния е да си платиш обучение ( не съм сигурен въобще дали в червения ключ има чип ) 2 рия е да отидеш да ти обучат ключ но без такъв от който да прочетат цената няма да ти хареса 3 тия е да си намериш ключ и имобилаизер към него успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #4 Отговорено 20 Юни, 2013 (Редактирано) Колеги да питам и аз. Имам червен ключ как може да се разбере дали има чип в него? Редактирано 20 Юни, 2013 от kosio76 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #5 Отговорено 21 Юни, 2013 Аз се оправих лесно.Като ми казаха 300 лв за нов чип и кфо ли не там процедури и направо взех че си немерих ключа ,които беше паднал в едни обувки. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #6 Отговорено 21 Юни, 2013 Сега ти е момента да дадеш 40 лв и да си направиш резервен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #7 Отговорено 21 Юни, 2013 Аз имам резервен червен ключ , с него да паля ми казаха че струва 80 лв програмирането.Кажи колега как да се размина с 40? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Faithless 1 #8 Отговорено 21 Юни, 2013 Е кви са тия цени за обучение...... мене тука в СТЗ ми го направиха за 55 лв направо нов клщч обучен научен с него карам вече 3 години.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хонда маняк 0 #9 Отговорено 21 Юни, 2013 Здравейте изжинявам се че ползвам вашата тема, но неможах да си пусна нова.Имам един голям проблем.Преди 7месеца реших да си сменя двигателя на хондата д14а4 японка с д15з8 англичанка,наложи се да сменя компютъра,след което ми изолираха имобилайзера. Общо взето вече всичко по колата ръботи,но не отива ток към дюзите.Някои ако може да ми помогне моля пишете.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #10 Отговорено 22 Юни, 2013 Предварително благодаря .Ако някои знаи каде в Пловдив,могат да ми програмират резервния ключа за по малко от 80 лева нека сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ra3oR 0 #11 Отговорено 22 Юни, 2013 Няма ли начин да го направа някъкси със копче което да изклуючва имубилаизера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #12 Отговорено 23 Юни, 2013 Няма ли начин да го направа някъкси със копче което да изклуючва имубилаизера?Имобилайзера се неутрализила не чрез монтиране на допълнително копче, а чрез платка-емулатор, която се монтира на мястото на платката на имобилайзера в ECU-то на двигателя. Нещата не са толкова прости! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове