galin_k 174 #81 Отговорено 29 Юли, 2020 Радиатора е на боклука. Снимай твоя и ще ти кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ggattov 2 #82 Отговорено 10 Август, 2020 За момента и при мен няма проблем, като стрелката за температурата при второто ходене до южното черноморие не мръдна нито за секунда, а на отиване си я юрках за да тествам. Друг видим резулат от неповишаването на температурата е, че за около 900 км маслото ми намаля с около 300мл, а предишния път преди месец за около 800 км намаля с 1 литър (напълно логично и очаквано от мен да се случи). Аз ще снимам моя китайският радиатор и ще пусна снимки относно как не трябва да са ламелите. Новия радиатор събра около 400 мл по-малко антифриз, но това не му пречеше очевидно на по-добрата работа. В тази връзка имам 2 капачки за радиатор - едната оригиналната и една на Gates (ако на някой му трябват ). Естествено имам и радиатор за кола, само ако ще се кара в градски условия и при температури под 20 градуса, но не съм сигурен, че бих го дал дори и да осъзнава човек, какъв боклук е това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове