marfi_9093 15 #1 Публикувано 18 Юни, 2013 Здравейте колеги, значи прелюда е 5 генерация F20A4 има два ключа единият е черен а другият е червен, до колко знам с червения се прави някво чистене на компа или нещо подобно, да ми кажете какво се прави и как се прави тази работа с този червен ключ. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #2 Отговорено 18 Юни, 2013 Излъгали са те! Не си играй! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marfi_9093 15 #3 Отговорено 18 Юни, 2013 Излъгали са те! Не си играй! Може и да е така, но за какво е? Понеже не пали с този ключ, на таблото има ключ който свети и като сложа червеният ключ и постоянно мига и по после почва да мига с по леко темпо!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #4 Отговорено 18 Юни, 2013 За отключване и буксир до сервиза. Тук се подмяташе един неразпечатван - ще ти снимам точно за какво е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #5 Отговорено 18 Юни, 2013 Това пише:Regarding use of this key, be sure to read the owner manual. It is impossible to start the engine with this key. If this key is operated the master key cannot be used any longer. Прочети ЦЪК! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paganini 9 #6 Отговорено 21 Юни, 2013 Аз имам неразпечатан червен.Благодаря на колегата за линка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Live1337 0 #7 Отговорено 24 Октомври, 2013 И аз да се намеся в темата, Този ключ само отключва вратите (багажника), ако пробваш да запалиш колата с него - 1) няма да стане и 2) ще можеш да запалиш с черния чак след няколко минути. Това от личен опит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marfi_9093 15 #8 Отговорено 24 Октомври, 2013 И аз да се намеся в темата, Този ключ само отключва вратите (багажника), ако пробваш да запалиш колата с него - 1) няма да стане и 2) ще можеш да запалиш с черния чак след няколко минути. Това от личен опит мисля че въпросът е решен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове