Ивайло Йовчев 21 #1 Публикувано 17 Юни, 2013 Колеги днес след работа се качвам в колата,тръгвам и на първото кръстовище усетих,че педала на спирачката е някак мек.Имам спирачки спира си както преди,но просто педала отива по надолу.по колата са сменяни накладки (предни и задни)колата е с 4 дискови спирачки.спирачната течност в казанчето не е намаляла.Аз клоня към сервото,но все пак ако някой е имал подобен проблем и го е решил нека сподели.И да попитам има ли ремонтни комплекти за серво помпата.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #2 Отговорено 18 Юни, 2013 Еми колега хубаво ли е обезвъздушена като са сменяни накладки и т.н. На мен от това ми правеше проблем, но това ако е би го усетил по-рано. Успех!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #3 Отговорено 18 Юни, 2013 Алф, ти като сменяш накладки, ЩО обезвъздушаваш?!? Иначе не е сервото, вероятно помпа. Или въздух, както каза Алф... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_shogun 4 #4 Отговорено 18 Юни, 2013 определено заложи на помпата, но преди всичко според мен първо обезвъздуши и ако няма подобрения помпата ще ти прави мизерии както казаха колегите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #5 Отговорено 18 Юни, 2013 Алф, ти като сменяш накладки, ЩО обезвъздушаваш?!? Иначе не е сервото, вероятно помпа. Или въздух, както каза Алф... Щото тогава си смених и спирачната течност щото не беше сменяна!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #6 Отговорено 18 Юни, 2013 Малий, всеки си мисли за своята баница... Ми той колегата не е сменял течност, Алф-и! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове