plamenht 3 #1 Публикувано 17 Юни, 2013 Здравейте.Искам да попитам тези джанти 14-ки 4х100 дали ще станат на англичанка 96 та 1.4и гуми-185/65/14 ,защото ми се виждат мн широки тия джанти спрямо моите гуми незнам може и да се бъркам обеснете ми как стоят нещата какво трябва да гледам и питам дали ще станат?http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/rgh1371490860o.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #2 Отговорено 17 Юни, 2013 От снимката как разбра че са много широки ?Трябва да гледаш J-то колко е, мисля че до 6.0-6.5 няма да има проблем. Нагоре ще стой на трапец, ще разпъва гумата.Обърни внимание и на ЕТ-то, в границите между 35-45 трябва да е.Едно калкулаторче, J-то ти е Xhttp://www.rimsntires.com/specs.jsp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #3 Отговорено 17 Юни, 2013 Всичко ще е наред с тези джанти и гуми според мен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #4 Отговорено 18 Юни, 2013 А според мен е добре да се види колко е централния отвор и тогава да се пише!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #5 Отговорено 18 Юни, 2013 Ако е 56 ОК, ако е по голям (най вероятно) втулки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #6 Отговорено 18 Юни, 2013 Проблемът идва от по-малкия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #7 Отговорено 18 Юни, 2013 И този проблем е решим с подходяща намеса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #8 Отговорено 18 Юни, 2013 Заслужава ли си, Крийси бер?!?Следим се, а?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #9 Отговорено 18 Юни, 2013 Ами аз карам със престъргани 6 килограмови джанти..явно някой е сметнал че си струва и го е направил.Не знам за какво следене ми говориш. Това,че съм писал след теб нищо не значи. Ти да не би да искаш да ми забраниш да пиша в технически?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #10 Отговорено 18 Юни, 2013 Не знаеш?!? ... Следя мненията ти и всички са доста нахакани... Аз да ти забраня, че аз кой съм?!? Чувстваш се лек ли, какво?!? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #11 Отговорено 18 Юни, 2013 Хах. Ама ти май си се взел много насериозно. Май си мислиш, че форума се върти около теб? Ти си тоя дето дебне мнения Аз време за такива глупости нямам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове