D_I_V_A_K_A 38 #1 Публикувано 14 Юни, 2013 Здравейте, колеги. Ще ми се да позадам няколко въпроса на знаещите и можещите, да дадат своето мнение относно една моя идея. Иска ми се да направя англичанката автомат. За целта, според Вас кое е по удачно. Ще ми се направо да взема един мотор и скорости и да се почвам с упражнението, като съвет от вас кой мотор с автоматична трансмисия би паснал най-леко и с най-малко усилия в коша на англичанката? Моята е 1.4. Ще ми се да сложа по сериозен мотор в нея. Прелюдите с 2.0/133 коня мотори са най-масовите автоматици, какво ще кажете ако се пробвам да завъртя един такъв? Ако ли това е кофти идея, дайте идея как да я автоматизирам и да засиля двигателната мощ? Смятам, че без смяна на мотора упражнението е безмислено и трудно, този д14 мотор няма кой знае какви опции за засилване.. Тъй като хондата внезапно се превърна във втора кола и прашасва пред блока, не ми се ще да я оставя ей така да си гние. Все пак 5 години служи вярно, нито пък ми се продава.. за 2000 лева е безмислено. Имам прекрасно окачване което съм купувал ново KONI/Eibach, технически колата не мърда, всичко е правено кадърно и без пестене в нея, зарад един външен вид да я подарявам не ми се ще. Безмислено е да стои пред блока, ако успея да я автоматизирам ще мога да я дам на жена ми да покарва, както и аз бих си правил кефа да се лашкам на автомат...Не трябва и да прекалявам с вложените средства в нея за тази ми идея.. какво ще кажете за тази конверсия, какви пари биха хвръкнали за подобно нещо? И последно, има ли форумен гуру, който би се занимал с такава трансплантация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове