Ивайло Йовчев 21 #1 Публикувано 11 Юни, 2013 Колеги здравейте.Днес ми се случи това при изваден ключ,изключени габарити и ненатиснат педал на спирачката,отзад свети стопа и габарита(двете жички на крушката)Утре ще я оставя да ми я погледнат,но все пак ако някой се е сблъсквал с подобрен проблем бих се радвал да сподели.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #2 Отговорено 12 Юни, 2013 Обърни се към колегата Izanagi. Той имаше мисля такъв проблем с постоянно светещи стопове. Оказа се някаква гумичка която е долу при педалите и прекъсва веригата. При него (5ген) се беше износила или разпаднала тази гумичка и стоповете му постоянно светеха. На ПМ ти пращам линка от темата в друг форум, за да не ми затъркат цялото мнение тука 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #3 Отговорено 13 Юни, 2013 Ако Модераторите на този раздел сметнат,че може да сложа линк с решението на проблема който е от друг форум,моля да ме уведомят с лично съобщение за да го направя.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 13 Юни, 2013 Абе линк незнам , ма стоп машинката пробвали се да и извадиш буксите и да видиш дали ще изгасне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #5 Отговорено 13 Юни, 2013 Не не съм пробвал,просто оставих колата на баща ми понеже аз бях на работа и той ги беше оправил.Всичко е ОК. Колегата no1else ми е пратил тема от друг форум в който е описано къде е проблема и затова,ако може да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #6 Отговорено 13 Юни, 2013 (Редактирано) Не не съм пробвал,просто оставих колата на баща ми понеже аз бях на работа и той ги беше оправил.Всичко е ОК. Колегата no1else ми е пратил тема от друг форум в който е описано къде е проблема и затова,ако може да я постна за да видят хората къде да търсят ако евентуално им се случи това Редактирано 13 Юни, 2013 от Ивайло Йовчев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 13 Юни, 2013 ми пускаи де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #8 Отговорено 13 Юни, 2013 http://civic.honda-fanatics.com/viewtopic.php?f=7&t=15Ето темата с решението на моя проблем.Благодаря на колегата който ми я прати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #9 Отговорено 5 Август, 2023 Знам, че темата е доста стара, но тази нощ видях, че светят постоянно стоповете на колата от терасата. Въпросната гумичка на педала се беше разпаднала. Някой с решение на проблема? Линкът от другия форум не се отваря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове