Dimitrov93 12 #1 Публикувано 9 Юни, 2013 Здравеите, трябват ми JDM стикери, някои има ли или случаино да знае откуде да поручам ? Пробвах в офицялния саит за Булгария, но не намерих.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARMAVEL 136 #2 Отговорено 9 Юни, 2013 За поръчка не знам ,но всяка рекламна къща ще може да ти изкара каквито искаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #3 Отговорено 9 Юни, 2013 Колега писал съм ти на лично, тъкмо вчера поръчах малко за мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ToffiFee 0 #4 Отговорено 9 Юни, 2013 От каде си ги поръчал колега да разлгедам и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 9 Юни, 2013 Кой е официалният сайт за България? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #6 Отговорено 9 Юни, 2013 Момчето е от Казанлък, намерете го в facebook - https://www.facebook.com/t1music пише се - T-One Tony, човека ги рисува, принтира, прави ей такива неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радослав 'Vtec' 0 #7 Отговорено 26 Октомври, 2015 Здравейте от доста време си търся някъкви JDМ стикери,а от две седмици на сам започнах да търся и Domo-артикули по точно шапки, ключодържатели и др. но незнам от къде мога да ги намеря ако някой има идей моля да сподели. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове