Jump to content
inscriber

Предстоящо закупуване

Recommended Posts

Предстои ми закупуване на Honda HR-v ще ми бъде полезна всякаква информация за това какво да гледам, но най - вече ви моля да ми препоръчате сервиз за София в който да и направя пълна диагностика.Ако има някой който е запознат с този модел и разбира от коли ще съм благодарен ако отдели време, за преглед с мен, разбира се ще почерпя. Благодаря ви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако нямаш някой познат който разбира достатъчно за да дойде с теб те съветвам преди да я купиш да я закарате с продавача в сервиз за пълна диагностика.Аз съм винаги спокоен когато си оставям колата в сервиза на Омбре: http://forums.hondab...showtopic=12278

Редактирано от Version84

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги можеш да я закараш и в ЮБиКо, аз там ходя и съм много доволен... Дай да видим какво си харесал..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Инфо има много във форума.. например тук: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=70856&st=0поразрови се малко и ще намериш още.. аз карам HR-V и съм много доволен.. Добре си се насочил. инак за сервиз, аз ходя в Омбре (виж по горе координати), и за сега съм доволен. който и от двата сервиза да избереш (Омбре или ЮБиКо), момчетата там си разбират от Honda и ще ти направят точна диагностика. Късмет с покупката..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм запознат подробно с модела, на който си се спрял.Но един познат ме помоли да му помогна в намирането на двигател втора ръка,защото неговия харчеше масло а се оказа че не се продават ремонтни сегменти,бутала и т.н.(странно но факт).Винаги съм мислел че двата двигателя са като на Сивиците и не би трябвало човек да има такъв проблем с тях.Звънях сигурно на 20 обяви на HR-V на части, всичките бяха с продадени двигатели.Явно им е слабо място, та проучи този въпрос преди да скочиш на дълбокото - това като съвет.Или поне виж дали можеш да навреш двигател от Сивик, да ти е мирна главата ако се стигне до там?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...