Jump to content

Recommended Posts

Здравейте момчета , влязох в филма с климатика и май жанра е трилър :D преди 2 седмици реших да си сервизирам климатика че да се охлаждам лятото понеже съм в кипър и тук лятото стига до 45-47 градуса ... както и да е сервизираха ми го фреон,масло,UV както си трябва карах си една седмица охлаждаше добре до оня ден , както си карах нещо взе да пърка мъжката реших че в перката на A/C- то е влязло нещо , да ама не компресора беше изхърка няколко пъти после затегна , днес ходих да го видят , диагнозата беше : компресор човека каза че сигурно някое бутало се е скъсало казаха че трябвало да се смени и ресивъра доколкото разбрах това е резервоарчето за фреона , поправете ме ако греша , та за тази операция тук ми искат 530 евро , знае ли някои колко биха стрували въпросните шукариики , втора употреба компресора тук е 100 евро но май не ми се рискува ,ако някой се отзове ще съм му благодарен . поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно изречение колега!Иначе по темата,компресор в БГ втора употреба е около 200,250лв.Другото което трябва да се смени в България е по-известно като "драер"(или поне аз така го знам) и ново е около 100-150лв.Другото е промивка на системата и фреон,ти си прави сметка кое,къде и с какво да сменяш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не разбрах какво имаш в предвид с изречението ! Нов имаш ли представа колко струва компресора ? Да за драиера става въпрос но тук му викат ресивър . Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че е само едно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах имате право ! никога не съм бил добър в правописа ! Въпреки че в момента не той е темата която обсъждаме .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз никога не съм монтирал нов,за това ти написах и цени за втора употреба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак трилър не е.Много са си читави компресорите.Сигурен ли си в правилното обслужване-количество и тип на маслото и количество фреон?Има и лагерчета отпред,кое по-точно е блокирало?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

markony не съм сигурен какво точно са сложили! Доверих им се понеже тази фирма доставя машините и материалите с който сервизираме климатиците в тойота . Незнам какви са лагерите и колко са , казаха ми че сигурно има скъсано бутало . незнам как го разбра това с едно завъртане ! Както и да е , бихте ли ме посъветвали да сложа втора употреба и ако да как да го обслужа така че да ми върши работа дълги години понеже не смятам да се разделям с харви скоро . Благодаря за обърнатото внимание !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Там е работата,че съм почти сигурен,че не е бутален компресора.Виж етикетчето и ми го напиши.По твоите думи е забил след обслужването...затова задавам тъпи въпроси.Ако се наложи естествено ,че ще сложиш втора употреба.Мога да ти поръчам нов или рециклиран....ама ще мине лятото докато го подкараме ферхондето:).Всъщност не съм виждал скъсано бутало изобщо.само изкъртени шлици и блокирали лагери...заради липса на масло,прегряване или много влага.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами добре момчета няма да ви занимавам с излишни глупости ! Намерих си компресор втора употреба , надявам се да е читав , другия месец ще го взема понеже сега няма лев . Като го сменя ше пиша и най вероятно ще разкостя стария да видя кво има вътре :ph34r: поздрави .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...