goro_beba 0 #1 Публикувано 4 Юни, 2013 Здравейте на всички!Имам хонда Прелюд от 4 год.Досега съм сменял само масла ролки и филтри,но сега ми се наложи да сменям задните шарнири.Искам да питам къде да ги намеря. Ходих в два сервиза във Варна и не могат да ги намерят.Модела е 1997 мотора е 2,133 коня автомат.Ако някой може да даде съвет.Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 7 Юни, 2013 Няма да ги намериш, продават се с шенкела.... пробвай с преден, имам подозрения че са еднакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oslepius 4 #3 Отговорено 7 Юни, 2013 (Редактирано) Миналия ден сменях шарнири, вярно на пазара вървят с шенкела и излизат над 1000лв.но майстора намери и само шарнири доста по-тънко, за съжаление без тампони та сега малко скърцам.това е в СофияТони Тонков бул. Асен Йорданов зад бензиностанция Круиз Редактирано 7 Юни, 2013 от oslepius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
canko79 5 #4 Отговорено 7 Юни, 2013 (Редактирано) Има и само шарнири,предни долни и задни долни шарнири са еднакви.За европа излизат заедно с носача,но за американския TYPE S има и само шарнири,които стават и за F20A4.Може да си ги поръчаш от общите поръчки от америка.Продават се два шарнира комплект,парт номера е 04510-SL5-000 цената мисля че беше 40 и някой долар. Редактирано 7 Юни, 2013 от canko79 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wancata 3 #5 Отговорено 21 Юни, 2013 Продават се и тук в БГ аз го сменях моят беше на фирма CTR има го и на 555, но най-добре послушай колегата canko79 и поръчай от щатите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100v 0 #6 Отговорено 26 Юни, 2013 Здравейте на всички!Имам хонда Прелюд от 4 год.Досега съм сменял само масла ролки и филтри,но сега ми се наложи да сменям задните шарнири.Искам да питам къде да ги намеря. Ходих в два сервиза във Варна и не могат да ги намерят.Модела е 1997 мотора е 2,133 коня автомат.Ако някой може да даде съвет.Благодаря ви предварително!Предните шарнири на акорд 2004 + са почти същите като задните на 5г. прелюд. Само май трябва малко по-дълга резба да им се навие...Прочетох го в един американски форум... и в момента карам с такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове