pastora063 11 #1 Публикувано 3 Юни, 2013 (Редактирано) Здравейте ,колеги ! Нов съм във форума вчера се регистрирах. Имам проблем със стоповете на хондата ми 4-та ген. Американка Д16А9. Закупих я преди 2 месеца и досега никакви проблеми съм нямал ,освен това ,че счупих скоростната кутия ,ама то за това аз съм си виновен (вече е оправена). Та проблемът се изразява в това ,че след като сложих оригинално CD от Сивик 6-та (96г.) станаха две неща : първо ми панда акумолатора и второ ми замасиха задните светлини (габарита и спирачката).Смених акумолатора,махнах CD-то и нищо пак си светят , докато не откача клемите.Днес ходих при този същия човек дето ми направи CD-то и му казах да оправи отечката,следователно сега вече няма теч,но стоповете пак си светят постоянно и то ЯРКО,не е като да мъждукат ами ярко си светят. Само да поясня, че не можах да намеря оригинална букса за CD-то и майсторът изведе евро букса. Та въпросът ми е яко ли се цакнах и това мога ли аз да си го оправя или трябва на жичкаджия да я водя. Моля Компетентните да пишат,че ми се пече яйце на ............./> Благодаря предварително!!! Редактирано 3 Юни, 2013 от pastora063 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #2 Отговорено 4 Юни, 2013 Имаш един кабел при буксите за плеъра който е за габаритите, провери да не би да подаваш + на него и за това да ти светят постоянно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pastora063 11 #3 Отговорено 4 Юни, 2013 Имаш един кабел при буксите за плеъра който е за габаритите, провери да не би да подаваш + на него и за това да ти светят постоянно.....как трябва да изглежда този кабел (какъв цвят) ,защото аз изобщо понятие си нямам от жици ?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #4 Отговорено 5 Юни, 2013 Червен със черно би трябвало да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pastora063 11 #5 Отговорено 5 Юни, 2013 Червен със черно би трябвало да еЗамериха ми го днес и нищо ,в смисъл няма + там.Други идеи от какво може да е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pastora063 11 #6 Отговорено 10 Юни, 2013 Колега ,благодаря за отзоваването!!!Реши се проблема със стоповете срещу 20 лв.Н еми казаха от къде беше проблемът,питах 3 пъти и са праят на луди и аз спрях с въпросите.Но както и да БЛАГОДАРЯ Ако някой от админите види тази тема може да я трие вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове