Jump to content

Recommended Posts

Дата: НаскороПредмет на сделката: носач и подкалникМного точен човек. Помолих го малко да смъкне от цената и направо ми ги подари нещата. Благодаря, че има такива фенове дето да помагат.Оценка 6+

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата:05.06.2013

2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: тампон на скоростна кутия,щипките на дюзите,плочка на газта и тройник,запалка и други дреболии.

3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: < Доволен съм

4. Оценка за нашето отношение към Вас: < Доволен съм

5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: < Аз

6. Препоръки към нас, ако има такива: < Да е винаги така отзивчив:rolleyes:/>

7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Препоръчвам Ви да ползвате неговите услуги.Ако няма нужната част може да Ви даде практичен съвет.

- При нужда... - отново бих се обърнал към joro7 и бих използвал отново неговите услуги и авточасти: < Да ,определено!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата:06.20132. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Още една част от носача, шенкел, изпускателен колектор 4-2-13. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: 6++++ 4. Оценка за нашето отношение към Вас: 6++++++5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Роднини6. Препоръки към нас, ако има такива: Да е винаги така отзивчив и да има повече фенове като него7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Препоръчвам Ви да ползвате неговите услуги.Ако няма нужната част може да Ви даде практичен съвет. - При нужда... - отново бих се обърнал към joro7 и бих използвал отново неговите услуги и авточасти: Да ,определено!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата:06.20132. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Доста работи на разумни цени което само той може да го направи!3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: 6++++++ Просто по качествени от магазина!4. Оценка за нашето отношение към Вас: 6++++++ Добри приятели!5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Аз!6. Препоръки към нас, ако има такива: Да е винаги така отзивчив и да има повече фенове като него !!!7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Препоръчвам Ви да ползвате неговите услуги.Ако няма нужната част може да Ви даде практичен съвет. - При нужда... - отново бих се обърнал към joro7 и бих използвал отново неговите услуги и авточасти: Да ,определено!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата:миналата седмица2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Трябваше ми една гайка, че на едната джанта бях само с три!3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: 6!4. Оценка за нашето отношение към Вас: Много дружелюбен :)5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Аз!6. Препоръки към нас, ако има такива: Да е винаги така отзивчив и да има повече фенове като него !!!7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Препоръчвам Ви да ползвате неговите услуги.- При нужда... - отново бих се обърнал към joro7 и бих използвал отново неговите услуги и авточасти: Да ,определено!П.С. По телефона го питах за една гайка, като отидох до тях го помолих за 3, а в крайна сметка си тръгнах с 5 гайки и всичките бяха подарък, защото отказа да му ги платя. Благодаря ти за жеста!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...