honda_lv 107 #1 Публикувано 1 Юни, 2013 Дата: НаскороПредмет на сделката: носач и подкалникМного точен човек. Помолих го малко да смъкне от цената и направо ми ги подари нещата. Благодаря, че има такива фенове дето да помагат.Оценка 6+ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 5 Юни, 2013 1. Дата:05.06.2013 2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: тампон на скоростна кутия,щипките на дюзите,плочка на газта и тройник,запалка и други дреболии. 3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: < Доволен съм 4. Оценка за нашето отношение към Вас: < Доволен съм 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: < Аз 6. Препоръки към нас, ако има такива: < Да е винаги така отзивчив:rolleyes:/> 7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Препоръчвам Ви да ползвате неговите услуги.Ако няма нужната част може да Ви даде практичен съвет. - При нужда... - отново бих се обърнал към joro7 и бих използвал отново неговите услуги и авточасти: < Да ,определено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #3 Отговорено 6 Юни, 2013 1. Дата:06.20132. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Още една част от носача, шенкел, изпускателен колектор 4-2-13. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: 6++++ 4. Оценка за нашето отношение към Вас: 6++++++5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Роднини6. Препоръки към нас, ако има такива: Да е винаги така отзивчив и да има повече фенове като него7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Препоръчвам Ви да ползвате неговите услуги.Ако няма нужната част може да Ви даде практичен съвет. - При нужда... - отново бих се обърнал към joro7 и бих използвал отново неговите услуги и авточасти: Да ,определено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marfi_9093 15 #4 Отговорено 7 Юни, 2013 1. Дата:06.20132. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Доста работи на разумни цени което само той може да го направи!3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: 6++++++ Просто по качествени от магазина!4. Оценка за нашето отношение към Вас: 6++++++ Добри приятели!5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Аз!6. Препоръки към нас, ако има такива: Да е винаги така отзивчив и да има повече фенове като него !!!7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Препоръчвам Ви да ползвате неговите услуги.Ако няма нужната част може да Ви даде практичен съвет. - При нужда... - отново бих се обърнал към joro7 и бих използвал отново неговите услуги и авточасти: Да ,определено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #5 Отговорено 2 Септември, 2013 1. Дата:миналата седмица2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Трябваше ми една гайка, че на едната джанта бях само с три!3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: 6!4. Оценка за нашето отношение към Вас: Много дружелюбен :)5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Аз!6. Препоръки към нас, ако има такива: Да е винаги така отзивчив и да има повече фенове като него !!!7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Препоръчвам Ви да ползвате неговите услуги.- При нужда... - отново бих се обърнал към joro7 и бих използвал отново неговите услуги и авточасти: Да ,определено!П.С. По телефона го питах за една гайка, като отидох до тях го помолих за 3, а в крайна сметка си тръгнах с 5 гайки и всичките бяха подарък, защото отказа да му ги платя. Благодаря ти за жеста! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове