SVE_1986 72 #1 Posted May 30, 2013 1. Дата: 15.05.2013г2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: понижаващи пружини3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги:Не съм доволен.4. Оценка за нашето отношение към Вас:2 седмици само лъжи,много ясно,че не съм доволен.5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите:Сам щях да си сложа пружините.6. Препоръки към нас, ако има такива:Вдигай си телефона и поне кажи,че нищо няма да пратиш.7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас:Не си купувайте нищо от него.- При нужда... - отново бих се обърнал към deliverybg и бих използвал отново техните услуги и авточасти:Никога.Сега малко по-подробно какво се случи.Около 05.05 2013г видях,че deliverybg има обява в CRX форума за рекс на части.Беше пуснал много добра оферта за понижаващи пружини и му се обадих.Обясних му,че в момента няма възможност да му ги платя и взимам заплата на 15 число и ако може да ми ги запази до тогава,а аз да му ги капарирам.Той каза "няма проблем,запазвам ти ги,няма да ми ги капарираш".Стана 14.05 и му се обадих да ми ги праща.Каза"утре ти ги пращам и в другиден са при теб".Така аз на другия ден свалих стоковите пружини с нагласата на следващия ден направо да сложа понижаващите.Обаче смс от Еконт няма.Обадих му се и колегата каза че си е имал работа и не ги е свалил все още.Викам си ок,другата седмица ще ги сложа.Другата седмица пак същото,ни вест ни кост.Отговорът от негава страна беше същия"Нямам време да ги сваля и за това не съм ги пратил".Междувременно се чух с админа на CRX форума и той ми каза че срещу въпросния колега има няколко оплаквания вече и профилът и всички негови мнения са изтрити.Вече се усетих на каде вървят нещата,но си казах ще го изчакам още една седмица.Преди няколко дена му звъннах да го подсетя,но не си вдигна телефона.Днес пак му звъннах и разбира се пак не вдигна.Така колата ми седя 2 седмици на трупчета с надеждата,че ще си взема понижаващи пружини,но не съм имал късмет.Изводите си ги правете вие.Това му е профилът http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=24737 а това му е телефона 0899380446 Цецо 7 Share this post Link to post Share on other sites
deliverybg 11 #2 Posted July 22, 2013 И със какво си ощетен колега? С пари, развалена част? Както сам споменаваш ти запазих пружините, след което ти казах че имам проблеми и не мога да отделя време за пружините. Нима имам вина че си си свалил твоите и колата ти е на трупчета, надали! Относно другият форум който споменаваш, не мисля че тук е мястото за коментиране и не съм изгонен от там ,а сам ниписъх тема че искам да бъда премахнат. А причината за това ако е споделя и ще падне много смях. 11 Share this post Link to post Share on other sites
SVE_1986 72 #3 Posted July 23, 2013 Не е задължително да бъда ощетен с пари или развалена част В случея аз съм недоволен от отношението ти към мен.Ако си спомняш на втората седмица като ти се обадих и ти казах,че колата ми седи на трупчета заради пружините,ти каза че на другия ден веднага ги пращаш.Така и не ги прати.След това започна да не си вдигаш телефона.Трябваше просто да вдигнеш и да кажеш "Няма да мога да ги пратя,ако можеш намери си други"Щях да те разбера без никакви проблеми,дори и тема нямаше да пускам срещу теб.Разбирам те,че си имаш някакви работи на главата,заради които неможеш да обръщаш внимание на други неща,но да се криеш и да не си вдигаш тел когато вече си поел ангажимент към нещо е несериозно Било каквото било,след като пуснах темата,получих няколко оферти за пружини,избрах си една от всичките и готово.Ще помоля някой модератор да заключи темата. 4 1 Share this post Link to post Share on other sites