K1r1L 860 #1 Публикувано 30 Май, 2013 Търся съвет за монтиране на парктроник на Цр-в 1 ген . (някои ако е слагал да ми покаже снимка как седят сензорите на задната броня). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho crv 3 #2 Отговорено 31 Май, 2013 (Редактирано) Здрасти колега,На мойто ЦРВ монтирах веднага щом го купих. Използвах 3 от датчиците, за 4-ти няма място. Двата сложих на 2см. от светлините в бронята (от страната на гумата), а третия на 10см. в ляво от гумата.Работи перфектно!! Толкова назад не бих си помисли да се приближа без него.Успех!Забравих! Дисплея си поиграх доста но го монтирах на 3-тия стоп, само гледам в огледалото без да се обръщам. Редактирано 31 Май, 2013 от misho crv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 2 Юни, 2013 Аз пък използвах и 4 те има място за всички и работят перфекно. После ако се сетя ще ги снимам, само единия датчик (втория над номера) малко не е легнал хубаво но за това съм си виновен аз, щото под бронята има още една пласмаса която иска малко да се тръкне за да легне датчика ама все забравям да го направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове