Izverg 458 #1 Публикувано 27 Май, 2013 Колеги интересува ме еднакви ли са вратите от сивик 5-та хечбек с тези на сивик 5-та купе. Търся си уплатнение за шофьорската врата, това по което се движи прозореца. Защото моето е скъсано и ми изплиза прозореца от релсата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #2 Отговорено 27 Май, 2013 Еднакви са колега.;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #3 Отговорено 27 Май, 2013 Инат разлика само в лайсната , слагай смело;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #4 Отговорено 28 Май, 2013 (Редактирано) Благодаря, искам да попитам също предния прозорец еднакъв ли е с на купето и дали лайсните около стаклото(по точно щипките ме интересуват) стават от на хеч. Искам да сменя моите на купето, че са счупени. ;)/> Редактирано 28 Май, 2013 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #5 Отговорено 28 Май, 2013 Стават , всичко от вратите на пред е едно към едно :lol:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #6 Отговорено 30 Май, 2013 Стават на 100 % Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове