Jump to content
alman

Малко помощ преди покупка на HRV

Recommended Posts

Здравейте бъдещи колеги, пред покупката съм на HRV Интересуват ме мнението ви за този линк http://www.cars.bg/c295754 Също така ще съм благодарен, ако има колега от Благоевград, който би отделил половин час да погледне колата, за да знам дали да се разкарвам до там за оглед и покупка. Малко ме притеснява ниската цена за годините и километрите, който са посочени в обявата. Не ме интересува да е 4х4, така че това ме устройва. Четох всички теми, но ако дадете ценен съвет какво да гледам при покупката, пак няма да го пренебрегна. Благодаря предварително за оказаната помощ.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Километрите не са това, което са. :) От джамбаз да си вземеш кола на реални километри е немислимо. Тия са поне с една 2-ка на мястото на 0-та, ако не и повече. Климатроник няма, подгряване на седалките няма, тракшън контрол няма, бордови компютър също няма. Годината също се съмнявам да е тази, но може и да е тя. За ламарините и двигателя трябва на място да се види. Предполагам е италианка и ламарините може и да нямат гнило, но двигателя не се знае как ще е, че на италианците се носи една слава..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Всичко, което Ganchev каза е на място, сервизната книжка изглежда доста съмнителна. Ако приемем, че не е цялата изфабрикувана (което е вероятно), като за начало има уж до 2007ма година редовни записи (което ако е гаранционна си е редно) и след това 5 години не е обслужвана и има нов запис чак на 70 000км? Съвсем нормално е италиянец да не обслужва по някоя друга година, но не е нормално да ти попълват сервизна книжка на не-гаранционна кола.Отделно (абсолютно лично мнение с което не искам да ангажирам никой) е несериозно да молиш колега от Благоевград да отдели над час (с огледа това ще е минимума) да види кола от Благоевград, при положение, че си от София, което е на час от там така и така. Ако беше колата в Добрич, окей, ама Благоевград - ей го къде е :)

Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега тези километри може да ги забравиш просто...моя джамбазин се кълнеше, че колата е на 140 000 км. След като я взех (понеже ми хареса как върви) намерих в нея документ от далечната 2002г в който бе отбелязано че колата е била на 151 000км. А той ми се кълне 12 години по-късно че била на 140 000км :) Колата е CR-V 98г. Всичко е на късмет колега.......отиваш/гледаш/тестваш и ако ти хареса и смяташ че това е твоята кола му казваш че носиш примерно 5000лв и я отнасяш. Ако не --> следващата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да отговарям наред по въпросите1. Колата е продадена...(може да е за добро)2. Помолих за помощ защото току що си продадох колата и нямам с какво да ида до Благоевград, а с автобус някак си не ми се ходи, а и не мисля, че е толкова голям проблем, в неделен ден, някой да убие един час.3. Относно километрите, знам, че не са реални но локигата ми е , че щом са я свалили толкова, може би все пак е била на по-малко от нормалните.4. Харесах друга с три врати и ГИ, регистрирана и обслужена, утре ще звънна на човека да се разберемhttp://www.cars.bg/c218096

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...