gmg 0 #1 Публикувано 24 Май, 2013 Здравейте!Насочил съм се към покупка на бензинова Хонда Акорд 7-ма генерация. Предпочитанията ми са към двулитровия двигател.По-конкретно ме интересува можете ли да споделите нещо конкретно за тази http://www.cars.bg/c274315. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #2 Отговорено 24 Май, 2013 (Редактирано) Колега тази специално ми изглежда с нереално висока цена. Огледай хубаво има къде къде по-евтини и с повече екстри. Иначе за Акорда- аз лично не съм се возил в такъв , но определено мисля ,че е страхотна машина Редактирано 24 Май, 2013 от stanchevvv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #3 Отговорено 24 Май, 2013 Колега, това на обявята е стара цена на моя Акорд и просто не е опреснена. Актуална до вчера беше:My linkПиша, че беше, зашото вчера я купиха! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmg 0 #4 Отговорено 24 Май, 2013 Благодаря! Някой друг от форума да продава акорд какъвто търся? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове