Jump to content
Mkilla

Искри от асфалта - състезание с лагерни колички

Recommended Posts

Колеги , организираме едно много интересно събитие.Ето кратко инфо :Искри от асфалта"Искри от асфалта е творчески проект, роден от идеята да събудим в нашите деца желанието да създават, от надеждата, че създавайки нещо красивоможем да помогнем на другите и от мечтата столицата ни да бъде място,където тези желания и надежди могат да се сбъднат. В рамките на 2почивни дни Борисовата градина ще се превърне в работилничка запроизводство на детски лагерни колички, измислени от децата и създадениот техните ръце (с помощта на техните родители)"...Цялата информация : Искри от асфалтаВсички са поканени , особено родителите с малчугани за да се включат в едно забравено от нашето детство забавление.Аз лично съм карал такава количка но ми е минало времето а вие ?:) Който има желание , нека се запише в сайта който съм оставил.Бъдете здрави колеги и дано се видим с повече от вас там.

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wzLfd03onLsЩе ви очакваме на 8 юни (събота) 2013 в Борисовата градина :) Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...